ISSN 2457 - 3973

7 sfaturi pentru a nu mai pierde bani la pariuri în vara lui 2021

Pentru cei mai mulți pariori, faptul de a pierde bani este mai probabil decât faptul de a câștiga bani. Sporturile sunt destul de neprevăzute, iar orice meci se poate schimba de la un minut la altul. Totuși, problema principală este la modul în care plasează jucătorii pariurile. Mulți pariori nu dedică suficient timp pentru a învăța strategii, nu au o mentalitate corectă și nu pun problema în mod corespunzător. Până și la biletul zilei pariorii cu experiență pot face un profit destul de mare. Foarte multe persoane caută să facă profituri mari într-un timp cât mai scurt, și știm deja asta cu toții că nu este posibil. Pariorii cu experiență au un sistem bine pus la punct pentru a pierde cât mai puțini bani pe termen lung și folosesc o strategie corectă.

1.Fii consecvent în pariurile tale!

Consecvența este cel mai important lucru în orice activitate. De obicei, principala problemă este o slabă analiză din partea jucătorului sau o mentalitate greșită față de pariuri. Există momente și când sistemul poate fi împotriva jucătorului sau pur și simplu ai o zi mai proastă. Totuși, consecvența te va ajuta, însă aceasta depinde și de suma pe care o joci, pe ce sporturi pariezi și pe ce tip de pariuri. Pariorii cu experiență își permit să nu fie tot timpul consecvenți, întrucât aceștia se ghidează după pariurile precedente plasate și știu ce funcționează și ce nu. Pentru termen scurt, consecvența este importantă.

2.Administrează-ți bugetul cu cap

Unul din principiile de bază la pariuri este să ai un buget bine stabilit și echilibrat. Dacă vrei să faci profit, trebuie să știi să îți administrezi în mod corect bugetul. Dacă ești mai zgârcit la început cu sumele pentru pariuri îți va fi de mare folos! Vei putea scăpa de grijă de a rămâne fără bani și vei învăța mai ușor deprinderi benefice la pariuri. Găsește un sistem care funcționează pentru bugetul ales de tine. Dacă pierzi bani foarte repede, cel mai probabil nu știi cum să manageriezi corect banii. Nu încerca niciodată să pariezi mai mult după ce ai pierdut deja sume importante de bani pentru a le recupera, deoarece de cele mai multe ori vei pierde și mai mulți bani.

3.Pariază pe sporturile pe care le cunoști

O deprindere greșită este să pariezi pe sporturi pe care nu le cunoști deloc. Dacă sportul pe care îl cunoști cel mai bine este în pauză în momentul respectiv în care vrei să pariezi, te poți orienta și spre alte sporturi, însă va dura ceva timp până vei învăța corect jocul și strategia. Sporturile sunt foarte diferite și la fel și pariurile pe acestea. Ce funcționează la fotbal nu funcționează la basket și invers. Mai întâi, încearcă să te concentrezi pe un singur sport. După ce începi să îl stăpâneșți în mod corect, te poți extinde și spre altele. Informații vei putea găsi de la persoane pasionate de alte sporturi, prieteni sau chiar din mediul online.

4.Câteodata mai bine mergi ”la sigur”

Ca și parior trebuie să ai un control foarte bun. Tu decizi unde îți pui banii la bătaie după o analiză corectă. Multe site-uri de pariuri și sporturi oferă tot felul de pariuri. De aceea, fiind o varietate atât de mare, ai posibilitatea de a le alege pe cele care ți se potrivesc cel mai bine. Alege pariurile care oferă o șansă cât mai mare de câștig. Uneori, totuși, este mai bine să mergi la sigur pe un pariu mai mic, decât să riști o sumă mai mare pe un pariu mai puțin sigur. Există și un citat celebru în acest sens: “mai bine mai multe victorii mici, decât o înfrângere mare”.

5.Împarte-ți bugetul pentru a-ți ajunge mai multe zile

Decât să îți plasezi toți banii pe un singur pariu sau să îi folosești într-o singură zi, recomandat este să încerci să îi împarți pe mai multe zile sau pe săptămâni. Chiar dacă ești foarte sigur pe un pariu este mai bine să nu folosești o sumă prea mare pentru acesta. În schimb, încearcă să îți stabilești o anumită sumă pe care să o pariezi săptămânal și să o împărți în mai multe zile.

6.Nu paria după gura lumii

Doar pentru că mai multe persoane pariază pe un anumit meci nu înseamnă că vor avea și dreptate. Pe de altă parte, acela poate fi un semn că va urma să fie un meci bun. Internetul e plin de așa-ziși profesioniști în pariuri, când în realitate nu au deloc habar. Cel mai bine este să îi urmărești pe cei care au deja o istorie în spate și au demonstrat că știu cum să plaseze corect un pariu și să facă profit.

7.Nu face modificări pripite

Uneori s-ar putea să vrei să renunți la locul de muncă pentru a fi parior full-time, în timp ce în alte zile vei vrea să te focusezi pe munca ta în locul pariurilor. De obicei, când pierderile sunt foarte mari și încep să se adune, pariorii mediocrii nu vor mai ține cont de strategia lor inițială și se vor pierde complet. În loc să te concentrezi pe acele pierderi, adu-ți aminte de câte ori ai câștigat. Dacă planul tău a fost bine pus la punct de la început, cel mai bine este să îl urmezi în continuare și să nu te abați de la el.

Concluzie

Chiar dacă nu ești de mult timp în lumea pariurilor, poți face unele schimbări mici. Încearcă să rămâi consecvent cu pariurile și cu modul în care îți administrezi bugetul. Dacă plasezi pariuri în mod responsabil și consecvent dar pare că nu reușești să câștigi, atunci mai bine plasezi pariuri doar pe sporturile pe care le cunoșți foarte bine. În loc să plasezi toți banii pe un singur pariu, îți recomand să îți împarți cât mai bine banii pe mai multe pariuri. Nu în ultimul rând, nu urma gura lumii pentru acele “pariuri sigure”.

 

Articolul anterior

Bărbat din Dumbrava Roşie, mort după ce a căzut într-o fântână adâncă de 19 metri

Articolul următor

Un cal s-a înecat în apele învolburate ale Bistriţei, la Zăneşti

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *