ISSN 2457 - 3973

A fost aleasă conducerea PSD Roman! Alex Rotaru NU vrea la Primărie!

Senatorul Dan Manoliu a fost ales, în unanimitate, preşedinte al organizaţiei PSD Roman. El va fi secondat, din funcţia de preşedinte executiv, de deputatul Alexandru Rotaru, ales şi el în unanimitate.

De altfel, întreg biroul local a primit votul unanim al celor prezenţi, birou din rândul căruia fac parte, între alţii, ca vicepreşedinţi, şi Oana Bulai sau deputatul Viorel Stan.

Dintre toate luările de poziţii, una pare a fi mai importantă din punct de vedere local. Este vorba de cea a deputatului Alexandru Rotaru care a anunţat clar şi răspicat faptul că nu vrea să candideze la funcţia de priamar al municipiului Roman, deşi ”unii colegi” i-au cerut acest lucru.

Pasul înapoi făcut de Alexandru Rotaru este interesant, mai ales că acesta a declarat că mai vrea un mandat de deputat.

Este clar că şi senatorul Dan Manoliu va dori încă un mandat de parlamentar astfel că zona Roman pare că şi-a desemnat deja cei 2 candidaţi semi-eligibili: Alexandru Rotaru, la Camera Deputaţilor şi Dan Manoliu, la Senat.

Înghesuiala pe lista de candidaţi la parlamentare va fi mare în raport cu numărul de mandate care ar putea reveni organizaţiei PSD Neamţ. Este evident că ex-ministrul Răzvan Cuc va prinde şi el o poziţie eligibilă, dacă nu chiar cap de listă. Se vorbeşte în ultima perioadă că tot la Neamţ ar putea să candideze un alt fost ministru, respectiv Eugen Orlando Teodorovici.

Şi deputatul Ciprian Şerban mai doreşte un mandat de deputat la fel cum şi Dănuţ Andruşcă a prins gustul Parlamentului.

La Senat, Emilia Arcan îşi pregăteşte şi ea terenul pentru a deschide lista.

Vin însă nume noi din spate şi aici putem vorbi de Oana Bulai şi/sau Florentina Moise.

Mai ales că preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene, a anunţat vineri că pe listă vor fi 3 femei! Care va fi ordinea? Şi câte mandate de parlamentar va lua PSD la Neamţ? Rămâne de văzut!

Articolul anterior

Mugur Cozmanciuc: Da, Guvernul PNL va face Autostrada ”Unirii”!

Articolul următor

Drum blocat între Târgu Neamț și Fălticeni (vineri seara)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *