ISSN 2457 - 3973

A fost arestat bărbatul din Piatra-Neamț care a șantajat și a dat foc locuinței fostei concubine

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au documentat activitatea infracțională a unui bărbat de 39 de ani, din Piatra-Neamț, bănuit de comiterea infracțiunilor de ameninţare, şantaj şi distrugere.

În continuarea cercetărilor, polițiștii au pus în aplicare mandatul de aducere emis pe numele bărbatului, acesta fiind depistat și condus la sediul poliției.

”Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, la data de 1 noiembrie 2020, acesta i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență unui bărbat de 58 de ani, din Piatra-Neamț. Ulterior, la data de 3 noiembrie 2020, acesta l-ar fi amenințat, printr-un apel telefonic, pe bărbatul în cauză și pe fosta sa concubină, în vârstă de 39 de ani, cu incendierea locuinței, cu scopul de a-i determina să-i remită 2.000 de lei. De asemenea, la data de 7 ianuarie 2021, cel în cauză s-ar fi deplasat pe o stradă din Piatra Neamț, unde ar fi stropit cu o substanță inflamabilă frontonul locuinței bărbatului de 58 de ani, pe care l-ar fi incendiat. Incendiul izbucnit a fost lichidat la scurt timp de vecinul acestuia”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, agentul Georgiana Moșu.

Astfel, polițiștii au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore.

În cursul acestei zile, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Articolul anterior

Deputatul PSD Oana Bulai: ”Guvernarea PNL-USR-UDMR vrea să vândă România la bucată!”

Articolul următor

Deputatul PSD Ciprian Șerban: ”Jefuirea României continuă!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *