ISSN 2457 - 3973

A fost stabilit noul antrenor al CSM Ceahlăul! A jucat la Inter Milano, Monza, Modena şi Cesena.

Italianul Marco Veronese va antrena CSM Ceahlăul potrivit unei înţelegeri pe 2 ani pe care a parafat-o cu clubul pietrean.
În vârstă de 48 ani, Marco Veronese va prelua oficial echipa începând cu 1 iulie.
În cariera de antrenor începută în 2012 a ocupat funcția de antrenor secund al echipei spaniole Alaves (2017) și al naționalei Albaniei (2017), sub comanda lui Giovanni De Biasi.
Timp de două sezoane (2019 – 2021) s-a ocupat de pregătirea echipei Parma U19, iar în următorul sezon a fost pe banca celor de la FC Torino U17.
Sezonul 2022-2023 l-a găsit în continuare în cadrul sectorului de tineret al FC Torino, după care a lucrat din nou ca secund, la Triestina.
Ca jucător, Marco Veronese a debutat în Serie A în tricoul echipei Internazionale Milano, înregistrând doar trei apariții, după care cariera și-a construit-o la echipe din Serie B și Serie C.
Are trei promovări din Serie C în Serie B ca și component al echipelor Monza, Modena și Cesena.
”Am urmărit multe meciuri ale echipei Ceahlăul din sezonul precedent. Am remarcat că Liga 2 este un campionat alcătuit din echipei bune, că se practică un joc fizic, dar și că sunt jucători cu calitate. Consider că sunt un antrenor care are capacitatea de a se adapta și-mi doresc ca echipa să transmită o energie pozitivă către suporteri pentru ca cei din tribună să ne sprijine mereu. Suporterii trebuie să vadă că echipa se sacrifică pentru fiecare minge, că joacă bine, că își creează ocazii și că marchează”, a declarat, miercuri, Marco Veronese.
Obiectivul CSM Ceahlăul pentru sezonul următor este o clasare cât bună urmând ca în sezonul următor să fie „atacată” promovare în prima ligă fotbalistică.
Reunirea echipei este programată pentru data de 24 iunie 2024, la Piatra Neamț.

Articolul anterior

Întrerupere temporară furnizare apă la mai multe blocuri de pe B-dul Dacia din Piatra-Neamț

Articolul următor

Ramona Tofan, candidată ADU pentru Consiliul Local: “Piatra-Neamț trebuie să fie pe harta turistică a României”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular