ISSN 2457 - 3973

A început protestul poliţiştilor la Prefectura Neamţ (foto-galerie)!

Cinci poliţişti, deocamdată, reprezentanţi ai Sindicatului EUROPOL Neamţ, pichetează în acest moment Prefectura Neamţ ca semn de protest faţă de modul în care ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, manageriază investiţiile din inspectoratele de poliţie.

Protestatarii, conduşi de liderul de sindicat Ioan Cănărău, au venit cu pancarte cu mesaje sugestive. Aceştia sunt ”înarmaţi” şi cer demisis conducerii Ministerului Afacerilor Interne.

Ioan Cănărău este îmbrăcat cu o cămașă cu pete care imită sângele, imagine care trimite cu gândul la moartea polițistului împușcat de un interlop duminica trecută.

Rămâne de văzut dacă prefectul Daniela Soroceanu va avea curajul să coboare la protestatari pentru a-i invita la discuţii sau va trimite veşnicul sol care să cheme în birou delegaţia.

Cert este că poliţiştii din toată ţara acuză faptul că nu sunt dotaţi cu suficiente veste anti-glonţ, pentru misiunile speciale, iar cu pistoalele pe care le deţin mai bine aruncă spre infractori decât să tragă.

A fost şi cazul poliţistului din Timiş ucis în urmă cu aproape o săptămână de un interlop. După acest episod, Carmen Dan a ieşit într-o conferinţă de presă şi a declarat ironic: ”Nu voi demisiona nici imediat, nici imediat”.

Read Previous

ACUM – Accident cu victimă încarcerată pe E85 la Horia

Read Next

Andra, The Motans, Mihail, Vama şi Cargo la Zilele Oraşului Piatra-Neamţ 2019 (vezi programul complet)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *