ISSN 2457 - 3973

A început turismul electoral la Borlești și Piatra Șoimului! Zeci de votanți pe lista suplimentară în prima oră!

Ceea ce am semnalat în urmă cu câteva zile pare să se confirme și anume că a început turismul electoral în județul Neamț.

În prima oră de la deschiderea secțiilor de votare, în comunele Borlești și Piatra Șoimului (conduse de primari PSD) s-au înregistrat suspect de multe voturi pe listele suplimentare. Adică persoanele care au votat nu au domiciliul în aceste comune.

În comuna Borlești, au votat între orele 07.00 – 08.00 pe listele suplimentare 77 de persoane. Doar la secția de votare amenajată la Cămintul Cultural Nechit s-au înregistrat 62 de voturi!

În comuna Piatra Șoimului s-au înregistrat deja 20 de voturi pe listele suplimentare!

În total, în județul Neamț sunt în prima oră 1.760 de voturi pe listele suplimentare, mai mult decât în urmă cu 2 săptămâni, deși vremea este mai potrivnică!

Greu de crezut că la prima oră au ajuns turiști pe bune în cele 2 comune dar și în restul județului, și s-a trezit spiritul civic în ei.

De aceea tragem încă odată un semnal de alarmă către autorități că există indicii clare potrivit cărora în județul Neamț s-a pregătit fraudarea alegerilor prin diverse moduri: turism electoral cu vot multiplu și mită electorală!

=

Articolul anterior

Prezența la vot la ora 08.00 în Neamț, aproape ca acum 2 săptămâni! Iată cifrele!

Articolul următor

Ionel Arsene și Răzvan Cuc au votat împreună

4 Commentarii

  • Caracatița nu se lasă! Dacă oamenii onești, tinerii, toți cei cu mintea- ntreagă vor prefera să stea în casă, mâine nu trebuie să ne mirăm de rezultat.

  • Miza acestor alegeri este pentru Soseta uriasa. Este echivalenta cu libertatea sau cu puscaria. Daca Benea de la Bacau isi pierde influienta in justitie, Soseta e ca si arestat.

  • Dacă oamenii cu puțin spirit civic nu vor ieși din casa pt a vota, din păcate nu va fi bine. Sa speram ca România se trezește și merge la vot!

  • Probabil ca este vorba de posesori de buletine de identitate. Cartile de identitate se scaneaza la intrarea in sectie. In acest caz, votul multiplu poate fi usor depistat.
    Dar si in cazul buletinelor de identitate, votul multiplu poate fi constatat de niste autoritati corecte.
    Disperarea poate fi atat de mare, incat nu mai tin cont de niciun risc!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *