ISSN 2457 - 3973

A mai rămas o zi până începe Piatra Fest 2024! Programul complet al evenimentelor

Doar câteva ore ne mai despart de o nouă ediției a Zilelor Orașului Piatra-Neamț. Am pregătit super concerte, momente artistice, Gala Generațiilor, festivalul gastronomic Piatra Food Fest și multe alte surprize.

Zilele Orașului aduc pe scena de la Curtea Domnească artiști îndrăgiți de toată lumea și o atmosferă spectaculoasă. Seara de 28 iunie debutează cu Leyah, cântăreață, pianistă și compozitoare, consacrată de stilul cinematic pop. Sâmbătă, pe 29 iunie, ne întâlnim cu Andra, una dintre cele mai iubite artiste ale muzicii românești, care prin vocea și versurile sale unește generații și bucură suflete. Spectacolul este completat de Mario Fresh, vocea tinerei generații. Încheiem zilele de sărbătoare duminică, cu un spectacol care vorbește, în aceeași măsură, despre trecut și viitor, tradiție și noutate: Irina Rimes și Surorile Osoianu! Pe lângă artiști consacrați din țară, ne mândrim să aducem în fața dumneavoastră performanțe ale talentaților artiști locali, care își au rădăcinile aici, în comunitatea noastră, printre care: Grupul Vocal „Floare De Colț, Ansamblul „Niki” al Comunității Elene din Piatra-Neamț, Ansamblul Folcloric „Codrii Neamțului”, Ansamblul Folcloric „Comorile Neamțului” și trupa ATN (Anii Tinereții Noastre).

Primarul Andrei Carabelea: „Zilele Orașului sunt aproape! Piatra Fest e un eveniment care creează în fiecare an o atmosferă minunată, pentru că sărbătorim lucrurile frumoase și oamenii de valoare ai orașului. Fiecare ediție ne aduce multă emoție și motive de bucurie, iar anul acesta am pregătit un eveniment care să reunească în centrul orașului toate generațiile de pietreni. Vă invit să ne bucurăm împreună de comunitatea noastră!”

Programul spectacolelor Piatra Fest 2024, pe scena de la Curtea Domnească

Joi, 27 iunie
18:30 – Grupul Vocal „Sol Music”
19:00 – Grupul „Floricică de pe stâncă” din Comuna Ștefan cel Mare
19:30 – Spectacol Ansamblul „Niki” al Comunității Elene din Piatra-Neamț
20:00 – Spectacol Grupul Vocal „Floare De Colț”
21:00 – Concert ATN (Anii Tinereții Noastre)
Vineri, 28 iunie
17:00 – Gala Generațiilor: vor fi premiate peste 150 de cupluri care serbează 50 de ani de căsătorie și peste 150 de elevi olimpici și profesorii coordonatori; premierea va fi acompaniată de momente artistice susținute de elevi de la Liceul de Arte „Victor Brauner”
20:00 – concert LEYAH

Sâmbătă, 29 iunie
18:30 – spectacol Clubul de Copii „Artis”
19:30 – spectacol Ansamblul Folcloric „Codrii Neamțului”
20:30 – Clubul de Dans „Ray’s Dance”
21:00 – Concert MARIO FRESH
Concert ANDRA

Duminică, 30 iunie
18:30 – spectacol Clubul de Copii „Viva Allegria”
19:00 – spectacol folcloric Iuliana și Ștefănel Munteanu
19:30 – spectacol Ansamblul Folcloric „Comorile Neamțului”
20:30 – Concert OM LA LUNĂ
Concert IRINA RIMES ȘI SURORILE OSOIANU

La Piatra Food Fest, evenimentul gastronomic devenit o tradiție pentru orașul nostru, veți găsi anul acesta în Parcul Tineretului 14 comercianți, în perioada 27-30 iunie, între orele 12:00-23:00.

Vă invităm să ne bucurăm împreună în aceste zile de sărbătoare ale orașului nostru!

Articolul anterior

Întrerupere temporară furnizare apă în comuna Răuceşti

Articolul următor

Deputatul Mugur Cozmanciuc îl felicită pe Alain Berset pentru alegerea în funcția de secretar general al Consiliului Europei

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular