ISSN 2457 - 3973

Accident cu 4 persoane implicate în Neamț

În jurul orei 13:07, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre un accident rutier produs pe DN 15 C, in localitaea Brusturi.

La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.
În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane.
Până la sosirea forțelor de intervenție persoanele din cele două autoturisme au fost scoase de către participanții la trafic.
În urma accidentului rutier produs au rezultat două victime, ambele aflate în același autoturism.
Conducătorul unui autoturism (un bărbat de aproximativ 67 de ani) a fost preluat de echipajul de la SAJ și transportat la CPU Târgu Neamț. O pasageră din același autoturism, în vârstă de 64 de ani, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD, ulterior fiind transportată la CPU Târgu Neamț.
Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și au îndepărtat autoturismele de pe partea carosabilă.

Articolul anterior

Apel la responsabilitate și decență! 

Articolul următor

Dezbateri pe marginea Regulamentului de gospodărire și estetică a orașului împreună cu asociațiile de protecție a animalelor

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *