ISSN 2457 - 3973

Accident cu 9 victime în Neamț! A fost declanșat Planul Roșu de Intervenție! Microbuzul venea din Anglia!

Un grav accident de circulație soldat cu 9 victime s-a produs în noaptea de dumincă spre luni pe drumul național DN15D, în localitatea Poienari.

Șoferul unui microbuz care venea din Anglia și se îndrepta către Vaslui a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe partea carosabilă și a lovit mai mulți copaci de pe marginea drumului.

Șoferii care au asistat la accidentat au sunat la 112 și au solicitat sprijinul forțelor de intervenție.

Având în vedere numărul mare de victime a fost declanșat Planul Roșu de intervenție și a fost anunțat prefectul județului.

La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale de intervenție și echipaje SMURD din cadrul ISU Neamț și mai multe ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

”Ajunse la fața locului, forțele de intervenție au identificat un microbuz intrat în niște arbori de pe marginea drumului. Din cei 9 ocupanți, 3 au fost scoși din microbuz de către participanții la trafic, 3 au fost extrași de primele forțe ajunse de la Detașamentul de pompieri Roman – Punctul de lucru Poienari, iar 3 erau încarcerate. În urma accidentului au rezultat 9 victime din care 7 au fost transportate la Centrul de Primiri Urgențe Roman (6 policontuzionate, conștiente și o victimă în comă cu Traumatism cranio facial sever) iar 2 persoane au fost declarate decedate la locul evenimentului. Toate victimele sunt de sex masculin, cu vârste între 29 și 51 ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, sublocotenentul Irina Popa.

Între victimele ajunse la spital se numără și șoferul care va avea de dat explicații polițiștilor rutieri care au declanșat o anchetă pentru ucidere din culpă.

Cel mai probabil, șoferul a adormit din cauza oboselii.

Articolul anterior

Comemorarea Revoluției la Piatra-Neamț, în foto-galerie

Articolul următor

Jale pe șoselele din Neamț: beți, fără permis sau cu numere false!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *