ISSN 2457 - 3973

ACUM – Vizită surpriză a ministrului Sănătății la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț

În urmă cu câteva minute a aterizat la Piatra-Neamț elicopterul care l-a adus pe ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, într-o vizită surpriză la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț.

Autoritățile au fost anunțate de ministrul Sănătății cu doar cu câteva minute înainte ca elicopterul să aterizeze pe stadion, și nu ca o lipsă de respect sau neîncredere, ci doar pentru a vedea ”pe viu” situația reală de la spital.

Nelu Tătaru a mers direct la spital, fără să anunțe nici conducerea unității că ar urma să ajungă, pentru a vedea cum se desfășoară activitatea, și cum funcționează circuitele.

Rămâne de văzut dacă biroul de presă al Ministerului Sănătății sau conducerea Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț va emite o informare/comunicat de presă despre vizita ministrului Nelu Tătaru la spital.

Vizita ministrului a fost ținută la secret nu doar pentru presă, ci și pentru autorități, din simplul motiv ca lucrurile să nu fie aranjate dinainte.

Nelu Tătaru a venit la Piatra-Neamț și în urmă cu 3 săptămâni, atunci când a numit-o pe dr Daniela Marcoci în funcția de manager interimar al Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț.

Astăzi, el a fost și la spitalele din Suceava și Botoșani.

(foto: vizita ministrului Nelu Tătaru din 10 aprilie 2020, de la Piatra-Neamț)

Articolul anterior

ALERTĂ Accident cu persoane încarcerate în zona Dedeman, la ieșirea din Piatra-Neamț

Articolul următor

Dispreț total al ministrului Sănătății față de autorități și presa locală, în vizita ”inopinată” de la Piatra-Neamț

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular