ISSN 2457 - 3973

Adrian Niță (director Publiserv): ”Punem la dispoziție un spațiu pentru cei care vor să doneze hrană pentru lebede. Eu donez o tonă de cereale”

Povestea gingașelor lebede care, an de an, iernează în număr tot mai mare pe luciurile de apă din județul Neamț, a făcut înconjurul întregii țări. Sute de oameni merg în fiecare zi în special pe lacul de la Bâtca Doamnei, unde sunt câteva sute de lebede și rațe, și hrănesc păsările în special cu pâine. Pentru că lacul este înghețat și acestea nu se pot hrăni și cu pești, implicarea oamenilor simpli este vitală.

Adrian Niță, directorul general al Publiserv a venit cu o inițiativă de a pune la dispoziția tuturor celor care vor să hrănească lebedele, un spațiu de depozitare la sediul instituției.

”Am citit in presa și in spațiul online ca lebedele ce populează lacul Batca Doamnei suferă din cauza lipsei de hrana. Va anunț pe aceasta cale ca începând de mâine voi pune la dispoziția celor interesați sa doneze cereale, pâine ori alte furaje, un spațiu de depozitare in locația SC PUBLISERV SA din strada Muncii Nr.3. In fiecare zi ne vom deplasa și vom hrăni lebedele de pe lac”, a declarat Adrian Niță. adrian niță

Cum întotdeauna primul exemplu trebuie dat de cel care are inițiativa, Adrian Niță a declarat că donează o tonă de cereale.
”Voi face primul pas și săptămâna aceasta voi dona o tona de cereale. Toti cei ce vor face donații vor fi menționați in fiecare zi pe pagina noastră de Facebook. In speranța ca va veți alătura cât mai mulți, va mulțumesc”, a mai spus directorul general al Publiserv Piatra Neamț.

foto lebede: facebook Sebastian Bădiță

Articolul anterior

Candidatul PSD la Primăria Roman va fi Vasile Balcan sau Marius Neculai (surse)

Articolul următor

Roznovean transportat la spital după ce i-a luat foc casa

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular