ISSN 2457 - 3973

AGAPIA – Un service auto în care se aflau 2 autoturisme a fost distrus de un incendiu

Un service auto din Agapia în care se aflau 2 autoturisme a fost distrus de un incendiu care a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 04.00.

Pompierii din Târgu Neamţ, sosiţi la faţa locului, au constatat că exista riscul propagării incendiului la locuință și la vecinătăți.

“Ardea generalizat o hală în care se aflau garate două autoturisme și acoperișul celeilalte hale în care erau depozitate piesele auto. La locul solicitării s-au deplasat de urgenţă pompierii târgnemțeni cu trei autospeciale pentru stingere și o ambulanță SMURD. Pompierii au localizat și lichidat incendiul. Intervenția a fost dificilă din cauza materialelor ușor combustibile din interiorul celor două hale. A ars o hală construită din lemn pe structura metalică pe o suprafață de aproximativ 250 mp cu cele două autoturisme garate în interior și scule și utilaje specifice activității, S-au deteriorat acoperișul celeilalte hale construite din tablă și lemn pe o suprafață de aproximativ 150 mp și piese auto din interiorul halei. A fost salvată locuința aflată în imediata vecinătate a construcției la care s-a produs incendiul”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, sublocotenentul Irina Popa.
Scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu.

sursa foto: ISU Neamţ

Articolul anterior

Accident mortal la Grumăzeşti comis de o şoferiţă de 22 ani

Articolul următor

COVID – Situaţia infectărilor din ultimele 24 ore şi total general pe fiecare localitate din Neamţ (sâmbătă, 20 februarie)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *