ISSN 2457 - 3973

Alergăm pentru Piatra: redeschiderea pistei de atletism

Noua pistă de atletism de pe Stadionul Municipal „Ceahlăul” a fost astăzi plină de energie și oameni pasionați de sport, la evenimentul de redeschidere.
Aproximativ 200 de participanți copii și adulți au alergat la cele două curse de azi.
Cursa pentru copii a avut o durată de 10 minute, iar câștigătorii sunt Valentina Moroșanu și Gabriel Hotnog, ambii în vârstă de 14 ani.
Alexandru Ionuț Husariu și Raluca Ciucanu sunt câștigătorii cursei pentru adulți, cu 15,66 km, respectiv 10,18 km parcurși în 60 de minute.
Începând de astăzi pista de atletism este deschisă tuturor pietrenilor, iar în această dimineață, un pasionat de sport, Florin Minuț, a fost prezent de la ora deschiderii (ora 06:00) și a alergat nu mai puțin de 42,195 km, distanța oficială pentru maraton, în 3 ore și jumătate.
„M-am bucurat să văd atât de multă lume astăzi la evenimentul de redeschidere a pistei de  atletism.M-am bucurat în primul rând pentru că avem o comunitate impresionantă de oameni pasioniți de sport în Piatra-Neamț și pentru că am avut mulți copii la start. Ne-amț dorit și cred că am și reușit să promovăm activitatea fizică și mișcarea în aer liber pentru toată lumea, indiferent de vârstă. Să practici un sport, la nivel de performanță sau ca un mod de viață înseamnă în primul rând să vrei să-ți depășești limitele. Le mulțumesc tuturor participanților și îi felicit pe câștigătorii curselor de azi!”, a declarat primarul Andrei  Carabelea.
Accesul pe pista de alergare este liber, începând de astăzi, după următorul program:
Luni – Vineri: 06:00 – 09:00 și 18:00 – 21:30
Sâmbătă – Duminică: 06:00 – 09:00 și 15:00 – 21.30

Articolul anterior

Bărbat reţinut după ce a încercat să mituiască un poliţist din Neamţ cu 400 lire sterline

Articolul următor

Desant liberal la Hangu! Președintele George Lazăr: „Potențial uriaș de dezvoltare turistică!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular