ISSN 2457 - 3973

ALERTĂ Două fete de 15 ani, căutate de polițiști din Neamț după ce au fost date dispărute

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale ai IPJ Neamț sunt în alertă după dispariția a 2 fete în vârstă de 15 ani.

Marți seara, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ruginoasa au fost sesizați de către un bărbat, de 47 de ani, din Ruginoasa, despre faptul că nepoata sa, Codiță Valentina, de 15 de ani, a plecat de dimineață spre școală, în municipiul Roman şi nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălţime – 1,60 m, greutate – 45 de kilograme, ochi verzi, păr lung de culoare șaten deschis spre blond, fără semne particulare.

La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu un hanorac de culoare negru, o geacă de culoare verde închis, cu glugă îmblănită, pantalon tip jeans culoare negru, fiind încălțată cu bocanci din piele de culoare vișinie – tip trei sferturi. Pe cap purta un fes de culoare negru cu inscripția QUEEN.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Ruginoasa și a numicipiului Roman, în vederea depistării acesteia.

De asemenea, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cîndești au fost sesizați, luni, de către un bărbat, de 53 de ani, din Cîndești, despre faptul că fiica sa, PĂDURARU ALEXANDRA-MIHAELA, de 15 de ani, a părăsit voluntar domiciliul la data de 13 ianuarie a.c. şi nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălţime – 1,60 m, greutate – 47 de kilograme, ten șaten, ochi căprui, păr castaniu, fără semne particulare.

La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu pantalon tip treining de culoare galben-muștar, tricou alb, pulover albastru, hanorac galben, fiind încălțată cu ghete maro.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localităților Cîndești, Borlești și Costișa în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Articolul anterior

Șantaj violent în cartierul Văleni din Piatra-Neamț! Un membru al clanului Capră a fost săltat de ”mascați”!

Articolul următor

Prefectul George Lazăr, anunț de ultimă oră despre drumul Bicaz – Poiana Largului

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular