ISSN 2457 - 3973

ALERTĂ Explozie de cazuri Covid-19 în Neamț! Creștere cu 50% într-o zi! Județul, pe locul 3 în țară!

În județul Neamț există oficial, vineri, 3 aprilie 2020, un număr total de 150 de cazuri confirmate de coronavirus. Asta înseamnă o creștere cu aproape 50% față de ziua precedentă, atunci când erau 107 cazuri confirmate.

Cu alte cuvinte, de joi până vineri au fost confirmate încă 43 de cazuri în Neamț.

Cu cele 150 de cazuri confirmate, județul Neamț se află pe locul 3 în România, după Suceava (866 cazuri) și București (544 cazuri).

Din numărul total de bolnavi din Neamț, 5 au decedat ca urmare a bolilor grave de care sufereau. Infecția cu coronavirus a fost un factor favorizant al decesului.

Conform raportării primite de la Direcția de Sănătate Publică Neamț, vineri dimineață erau 418 de persoane în carantină, 128 persoane ieșite din carantină, 2.224 persoane aflate în auto-izolare la domiciliu, 3.190 persoane ieșite din izolare.

Articolul anterior

Primarul Dragoș Chitic oferă detalii despre dezinfecția și montarea dezinfectantului în blocuri

Articolul următor

Testele Covid se fac de miercuri și la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț

3 Commentarii

  • Nici nu se sta in casă…E un haos pe străzi pt ca asa am fost educați,sa nu dam importanta,respectării regulilor….Totul pleaca din cei sapte ani de acasă,apoi se prelungeste in scoală.Scoala tot timpul a fost blândă cu elevii…Spre exemplu daca este hotărâre legală ca nu se foloseste obolul in oră,elevii tot folosesc,iar majoritate profesorilor,ca sa nui aibă dureri de cap,trec cu vederea…sau chiar incurajeaza asta…Apoi eleviiniciodata nu au fost pdepsi drastic pt nimic in ultimii 20 ani,asa c nici cei care se fac ca aplica ordonanțele militare de azi,nu fac asta.Ce mai vrem?

  • Bătrânii care au voie să iasă de la ora 11.00-13.00 doar pt.anumite necesități ei ies să socializeze,să mai ia putin aer.
    Alo,Autoritățile!veniți, va rog,pe str.Ana Ipătescu intre aceste ore și aplicați legea!!!!!

  • Veniți vă rog și în cartierul speranța mai des să vedeți cum sunt copii nesupravegheați afară și cum stau locatarii în grupuri

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *