ISSN 2457 - 3973

Alertă! Jumătate din Piatra-Neamț, orașul Roznov și 3 comune rămân azi fără apă! (joi – 4 martie)

Pentru realizarea unei intervenţii la conducta magistrală din Municipiul Piatra Neamţ, Compania Județeană APA SERV SA este pusă în situația neplacută de a furniza serviciul de alimentare cu apă potabilă cu presiune redusă, astăzi 04.03.2021 intre orele 09,00-17,00 existând în unele zone și posibilitatea întrereuperii temporare a acestuia.

Vor fi afectați utilizatorii din: Zona aval de pârâul Cuiejdi, Pod Spital și Pod Piața Mare (Cartierele Mărăței, Gara Veche, 1 Mai, Speranța, Văleni, strada Tineretului, Ștrandul Municipal Piatra Neamț), Orașul Roznov (inclusiv satele Chintinici și Slobozia), Comuna Dumbrava Roșie, Comuna Săvinești, Comuna Zănești.
NU va fi afectat de intervenție Spitalul Județean Piatra Neamț.
Furnizarea apei potabile cu presiune optima se va relua incepand cu ora 17,00, urmând ca în funcţie de consumul utilizatorilor și de amplasarea branșamentelor de apă, toate zonele afectate să beneficieze de serviciul de alimentare cu apa potabilă la parametri optimi pana la ora 21,00.
Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele  APA SERV fac tot posibilul pentru finalizarea intervenţiei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă la parametri optimi înainte de ora estimată inițial.

Pentru relații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la numărul de telefon 0233 233340 Dispecerat APA SERV care funcționează non stop sau pot accesa site-ul Companiei.

Sursa: anunt Apa Serv

Articolul anterior

Primele imagini şi declaraţii ale dr. Cătălin Denciu, eroul de la Spitalul Judeţean: „Mă mişc, merg din nou…”

Articolul următor

Deputatul Ciprian Şerban (PSD): „Guvernul PNL – USR PLUS – UDMR oficializează mita electorală!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *