ISSN 2457 - 3973

ALERTĂ Jumătate din Piatra-Neamţ rămâne miercuri, 22 ianuarie, fără apă! ”Bonus” – Zăneşti, Roznov, Săvineşti şi D-va Roşie!

Compania Judeţeană APA SERV S. A. Neamţ  anunţă beneficiarii săi că pentru remedierea unei avarii la magistrala de aducţiune a apei potabile se va furniza apă cu presiune redusă ajungând la oprire totală în ziua de miercuri 22.01.2020 între orele 08,00 – 24,00, în următoarele zone:

în Municipiul Piatra Neamţ, zona aval de pârâul Cuiejdi începând de la pod Piaţă si pod Spital, cartierele Mărăţei, 1 Mai, Gara Veche, Speranţa, Castani, Privighetorii, Văleni, Ștrand, strada Tineretului;

– în comunele Dumbrava Roşie, Săvineşti, Zăneşti şi oraşul Roznov (inclusiv satele Slobozia şi Chintinici).

Apaserv a comunicat că nu vor fi afectaţi utilizatorii din:
– Comuna Zăneşti, satul Traian;
– Spitalul de Urgenţă Piatra Neamţ.

”Ne cerem scuze  tuturor utilizatorilor care vor fi afectaţi şi pe care îi asigurăm că echipele de intervenţie APA SERV vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt şi pentru reluarea serviciului de apă potabilă în parametri optimi de furnizare. Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii noştri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcţionează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340, sau pot accesa site-ul companiei http://www.apaserv.eu”, au precizat reprezentanţii ApaServ.

Read Previous

Şef nou la R.A.R. Neamţ

Read Next

ALERTĂ Un bărbat amenință că sare de pe podul de la Căprioara (Piatra-Neamț)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *