NewsAllert :

Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): “Lucrările pe DN15 Bicaz – Poiana Largului, gata până la sfârșitul lunii septembrie!”

Cristian Sauciuc – candidatul PMP la preşedinţia CJ Neamţ; Bogdan Gavrilescu – Primăria Piatra-Neamţ

Ce animal ciudat a transportat un șofer din Neamț pe bancheta din spate a unui Logan

Încă 2 medii de 10.00 la Bacalaureatul din Neamț, după rezolvarea contestațiilor

Bărbat accidentat de tren la Trifești! Victima a murit pe loc!

Accident cu 6 victime în intersecția Izvoare cu Mărgineni (Papuc)

APASERV anunță că luni, 6 iulie, OPREȘTE APA în Piatra-Neamț și 4 comune! Iată detaliile!

Situația COVID-19 în Neamț, sâmbătă – 4 iulie! Confirmate 977 persoane, vindecate 832! Iată și alte date importante!

Masca și distanțarea la control! Polițiștii din Neamț au verificat terasele, parcurile, centrele comerciale și obiectivele turistice!

Viceprimarul Bogdan Gavrilescu: ”Somez public conducerea Colegiului de Transporturi să predea poligonul Primăriei pentru reabilitare!”

Un individ din Piatra-Neamț și-a snopit în bătaie tatăl, l-a amenințat cu moartea și că dă foc locuinței!

Trupul bărbatului înecat în Siret a fost găsit la 5 kilometri de locul tragediei! Pusese pariu că trece râul înot!

Se întorc furtunile în Neamț! COD ROȘU pentru 3 localități din județ!

Bătaie colectivă cu parii la o stână din Neamț! Patru persoane, între care un copil, au fost rănite!

Descinderi în Neamț într-un dosar de criminalitate organizată! Prejudiciul este de 2,4 milioane lei!

ISSN 2457 - 3973

ALERTĂ Miercuri, 20 noiembrie, se oprește apa în aproape tot municipiul Piatra-Neamț până la miezul nopții

Reprezentanții Companiei ApaServ au anunțat printr-un banal mesaj pe pagina de internet că astăzi, 20 noiembrie 2019, se va opri apa în aproape tot municipiul Piatra-Neamț și comunele Alexandru cel Bun, Gârcina, Girov și Dochia.

Excepție în Piatra-Neamț fac cartierele Mărăței, Gara Veche, 1 Mai, Speranța si a localităților Dumbrava Roșie, Săvinești, Roznov și Zănesti care vor rămâne alimentate. În rest, nu va fi furnizată apă până cel mai devreme la ora 24.00.

Cum de se întâmplă acest lucru din nou înainte cu câteva zile de alegerile prezidențiale, este doar o întrebare retorică. Așa s-a întâmplat și în săptămâna primul tur al prezidențialelor. Însă rezultatul a arătat că oamenii știu acum adevărul și anume că APASERV este o companie aflată în subordinea Consiliului Județean Neamț și este controlată 100% de PSD. Așa că o eventuală iritare a oamenilor care vin acasă și văd că nu au apă, se va îndrepta către cei cu adevărat răspunzători. Asta pentru că anunțul de sistare a apei putea fi trimis presei marți astfel încât, oamenii să aibă posibilitatea să își facă rezerve de apă. Anunțul că se oprește apa i-a prins însă la serviciu iar peste câteva ore, când ajung acasă, nu au cum să se spele sau să gătească.

Cel mai probabil, sistarea se datorează lucrării efectuate în urmă cu aproape 2 săptămâni la magistrala din spatele Hotelului Ceahlău. De bine ce a fost făcută lucrarea, acum iar este necesară intervenția în zonă!

Iată și anunțul ApaServ pus pe site, cine știe când:

”Compania Județeană APA SERV SA anunță beneficiarii săi că, pentru realizarea unor lucrări la magistralele de aductiune a apei, miercuri 20.11.2019, începând cu ora 14,30 se sistează furnizarea apei potabile în comunele Alexandru cel Bun, Gârcina, Girov și Dochia precum și în municipiul Piatra Neamț cu excepția Spitalului Județean, a cartierelor Mărăței, Gara Veche, 1 Mai, Speranța si a localităților Dumbrava Roșie, Săvinești, Roznov și Zănesti care vor rămâne alimentate.

Estimam ca, lucrarile de reparatii se vor incheia in aceeasi zi la orele 24:00, când se va începe încărcarea magistralelor.

Menționăm că, datorită situațiilor generate de inerția și reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizarii apei cu presiune optima se va încheia în data de 21.11.2019 la orele 12:00.

Rugăm consumatorii să-și asigure necesarul de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării serviciului.

Pentru informații suplimentare, beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcţionează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340, sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim tuturor beneficiarilor noștri pentru înțelegere.”

Articolul anterior

La Roznov și Borlești se anunță mare pelerinaj din Giugiu, în ziua alegerilor…

Articolul următor

Avertismentul lui Mugur Cozmanciuc pentru PSD Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *