ISSN 2457 - 3973

ALERTĂ Un nou accident în intersecția ”morții” de la Girov

Vineri seara a avut loc un nou accident în intersecția ”morții” de la Girov, așa cum a fost denumită de șoferi, după ce mai mulți oameni și-au pierdut viața în ultimii ani.

Șoferul unui autoturism care venea pe drumul județean DJ156A nu a acordat prioritate unui alt autoturism condus de un șofer pe drumul național DN 15D.

În urma impactului dintre cele 2 autoturisme, cel puțin o persoană a fost rănită.

La fața locului a fost solicitat un echipaj cu medic al Serviciului Județean de Ambulanță Neamț.

Și polițiștii rutieri se află la fața locului pentru cercetări.

Intersecția de la Girov, cu drumul județean care vine dinspre Căciulești sau Roznov, după caz, a fost subiectul nefast al știrilor cu accidente în ultimii ani.

În urma accidentelor au murit sau au fost grav răniți zeci de oameni.

După ce în ultimii ani nu au fost luate niciun fel de măsuri concrete pentru a limita numărul de accidente, prefectul George Lazăr a declarat la începutul acestui an că intersecția va fi semaforizată inteligent, cu fonduri de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Semaforizarea va fi una de tip ”inteligent” în sensul că semafoarele amplasate își vor schimba culoarea în funcție de traficul din momentul respectiv.

sursa foto: arhivă accidente intersecție Girov

Articolul anterior

Garda de Mediu Neamț reacționează după materialului publicat în Newsallert

Articolul următor

PSD își anunță candidatul la Primăria Piatra-Neamț pe căi ascunse

2 Commentarii

  • Testați cu manechin îmbrăcat în ținută de agent de circulație amplasat in centrul separatoarelor de sens pe arterele drumului fără prioritate și o sa vedeți ca nu o sa m-ai fie evenimente. Mutați indicatoarele de direcționare măcar 2m interior pt ca autotractoarele mari nu au vizibilitate pt acordarea priorității de trecere

  • Trec de 2 -3 ori pe zi intersecția de 30 de ani .Cei care cunosc intersecția respecta regulile dar sunt destui care nu cunosc semnele de circulație! !!!Așadar puneți manechini îmbrăcați în agenți de circulație și va veți convinge !Mulțumesc anticipat pentru a pune idea în practică.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *