ISSN 2457 - 3973

Alin Antochi (PSD Roman) : „Manipularea grosolană livrată romașcanilor de PNL Neamţ, devoalată chiar de primarul PNL”

„Municipiul Roman nu a primit niciun leu din Fondul de rezervă al Guvernului”. Această declaraţie aparţine consilierului judeţean Alin Antochi (PSD Neamţ), care, de fapt, l-a citat de fapt pe primarul liberal al Romanului, Leonard Achiriloaie.
Primarul de Roman a dezvăluit într-o conferinţă de presă, organizată la finalul săptămânii trecute, că oraşul a fost omis „din eroare” de la aceste alocări bugetare.
Ori, ce spune primarul Achiriloaie vine în contradicţie cu toate comunicările publice ale liberalilor, care iniţial au susţinut contrariul.
De această dată, consilierul judeţean Alin Antochi nu face altceva decât să parafrazeze din declaraţiile primarului PNL al municipiului Roman.
„Într-o recentă conferință de presă, primarul liberal al Romanului recunoaște manipularea grosolană livrată romașcanilor chiar de către colegii săi din PNL Neamţ. De fapt Romanul nu a primit niciun leu din Fondul de rezervă al guvernului Cîțu, iar PNL-iștii nemțeni au mințit fără nicio jenă cu privire la alocările de fonduri primite de municipiul nostru. În doar un an, administrația PNL a reușit să plaseze Romanul în subsolul paginii, la rubrica „erată”. Sau eroare, cum spune distinsul domn primar. Anul trecut, actualii ștabi ai PNL Neamț cereau votul romașcanilor, promițând că va da bunăstarea buluc peste noi. Şi, în sfârșit, s-a dat sfoară în țară că din Fondul de rezervă al Guvernului stau să vină banii, în special pentru primarii PNL, că na, așa înțelege acest partid să ne împartă: PNL-iști buni la dreapta și restul românilor la stânga. Doar că, din eroare, cum ne-a explicat domn’ primar, Romanul a primit praful de pe tobă. În rest, s-au găsit bani pentru toate administrațiile PNL care au pus umărul la înscăunarea lui Cîțu. Se confirmă ce spuneam încă de anul trecut: PNL-iștii nu știu și nici nu pot. Din păcate, au dovedit că nici nu vor. Nu ne rămâne decât să ne rugăm să li se ierte lor toate erorile, cum și noi o să încercăm să-i iertăm pe eronații noștri liberali”, a declarat consilierul judeţean, romaşcanul Alin Antochi.
Săptămâna trecută, şi liderul consilierilor locali din Roman, George Bălan, a explicat că municipiul Roman nu a primit niciun leu din Fondul de rezervă al Guvernului.
Primul semnal l-a tras deputatul Oana Bulai (preşedinta PSD Roman) care a dezavuat faptul că în urma disputelor interne din PNL (liberalii romaşcani au mers alături de Ludovic Orban, în disonanţă cu organizaţia judeţeană), municipiul Roman a fost condamnat să nu primească deloc bani din Fondul de rezervă.

Articolul anterior

Gospodărie din Târgu Neamţ, distrusă de un incendiu. Au ars casa, anexa, garajul şi maşina.

Articolul următor

Incidenţa COVID din fiecare localitate din Neamţ (luni – 18.10.2021). Toate oraşele sunt în Zona Roşie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *