ISSN 2457 - 3973

Alin Lehăduş: Voi rămâne responsabil, implicat, chiar cu un statut de „viceprimar suspendat”, fără salariu

Am primit la redacţie, via Liviu Harbuz (coordonatorul PRO România – Neamţ), un comunicat de presă din partea viceprimarului suspendat Alin Lehăduş, comunicat pe care îl redăm, integral, mai jos:

„Astăzi, 11 Martie 2021, urmare înștiințării privind suspendarea HCL nr. 334 din 21.12.2020 privind alegerea unui viceprimar, până la soluționarea cauzei în instanțele de judecată, Hotărârea de Consiliu Local prin care am fost ales viceprimar este suspendată de drept.

În acest context juridic, mandatul meu de viceprimar a fost suspendat temporar, suspendarea fiind automată conform legislației în vigoare.

Tot acest demers a fost inițiat de către consilierii municipali PSD care au înregistrat plângerea vizând alegerea mea ca viceprimar, atât la Instituția Prefectului cât și la Tribunalul Neamț, secția a II-a Civilă, de Contencios Administrativ și Fiscal.

Nu mă surprinde deloc, în contextul în care, la o jumătate de an de la alegerile locale, consilierii PSD din CL Piatra Neamț nu fac altceva decât să încerce blocarea oricărui proiect, blocarea bunei funcționări a administrației publice locale.

În campania electorală (care pentru consilierii PSD nu s-a terminat), ne povesteau despre cum o să construiască ei o administrație modernă, transparentă, în interesul cetățeanului. Au demonstrat și demonstrează că politica lor are legătură cu interesul de partid, cu interesul personal, cu interesele de grup, dispuși să sacrifice în orice moment interesul cetățeanului.

Am intrat în politică de 2 ani, având credința că pot face mai mult și mai bine pentru cetățenii orașului, pentru copiii noștri, promovând reforma și mai ales, o altfel de politică.

Într-o luptă politicianistă mizerabilă poate sunt prea tânăr, neexperimentat și naiv, dar știu foarte bine ce îmi doresc și ce doresc pentru Piatra Neamț și cetățenii acestui minunat oraș.

Obiectivul meu este să le arătăm pietrenilor că se poate și altfel, mai bine, mai eficient, mai transparent.

Nu am intrat în politică pentru o competiție politică sterilă și continuă, am intrat în politică pentru o administrație care să promoveze creșterea calității vieții cetățenilor.

Voi rămâne responsabil, implicat, chiar cu un statut de „viceprimar suspendat”, fără salariu, în limitele legii și ale bunului simț, în calitate de consilier local al Municipiului Piatra Neamț.

Am încredere în Justiție și voi merge până la capăt pentru respectarea legalității, a adevărului și a statutului pe care l-am câștigat într-un mod legitim.

Alin Lehăduș

Consilier Municipal PRO România

Reacţia lui Alin Lehăduş vine ca urmare a unei decizii luată de conducerea Primăriei Piatra-Neamţ despre care am scris aici

Articolul anterior

Prima localitate din Neamţ care INTRĂ ÎN CARANTINĂ în 2021! Decizia e valabilă de vineri – 12 martie!

Articolul următor

C.M.I. URBAN – licitaţie publică cu strigare pentru închirierea unor spaţii din Bazar şi pieţele din Piatra-Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.