NewsAllert :

Spitalul Județean Neamț are un nou manager începând de miercuri, 28 octombrie

Prim-ministrul Ludovic Orban vine la învestirea primarilor de Piatra-Neamț, Roman și Roznov

Mașina răsturnată între Dobreni și Bodești! Două persoane au fost rănite!

Îl cunoașteți? Polițiștii din Neamț l-au dat în urmărire națională!

Primul Muzeu al Colectivizării din România se deschide în județul Neamț

Iată când își intră ”în pâine” noii primari și consilieri, dar și președintele CJ Neamț! Lista pe fiecare oraș și comună din județ!

Două orașe și 3 comune din Neamț sunt tot în Zona Roșie! Situația pe fiecare localitate – luni, 26 octombrie!

Iată ce restricții intră în vigoare de duminică seara (25 octombrie) în Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina

UDMR n-are organizație în Neamț, dar are candidați la parlamentare! Levente și Zoltan vor să vă reprezinte!

Petreceri ilegale întrerupte de polițiștii din Neamț! Din seara aceasta intră în vigoare noi restricții!

Șapte focare COVID sunt active în Neamț! La Spitalul Județean Neamț sunt două focare: la UPU și Cardiologie!

Panică la un restaurant din Piatra-Neamț după ce a izbucnit un incendiu

Vezi incidența cazurilor COVID din localitatea ta! Lista cu toate orașele și comunele din Neamț! (vineri, 23 octombrie)

Lista cu toate școlile din Neamț și modul în care funcționează din 26 octombrie 2020

Școli ÎNCHISE 14 zile la Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina! Cafenele, barurile și restaurantele SE ÎNCHID la interior! (video)

  • 28 octombrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Alina Gorghiu confirmă: Mugur Cozmanciuc, cap de listă la CJ Neamţ!

Co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu a confirmat, sâmbătă, la Piatra Neamţ, desemnarea deputatului Mugur Cozmanciuc pe prima poziţie pe lista de candidaţi la Consiliul Judeţean. Gorghiu, care a declarat că ”vom mai auzi la nivel naţional de numele Cozmanciuc”, a transferat astfel întreaga putere de la centru pe umerii preşedintelui PNL Neamţ în vederea constituirii de majorităţi în CJ.

”Miza lansaării candidaţilor în Moldova este foarte importantă pentru PNL, de la miza mea personală de natură afectivă, fiind moldoveancă, şi vreau să văd că scăpăm de culoarea roşie şi sărăcia indusă de PSD. Dimensiunea pragmatică de lansare a candidaţilor foarte buni este de reducerea decalajelor dintre Moldova şi Ardeal. Sunt foarte încântată de echipa de la Neamţ şi sunt absolut convinsă că tandemul primar Dragoş Chitic – Mugur Cozmanciuc, prima poziţie pentru lista de CJ, va fi unul câştigător pentru judeţul Neamţ. Şi va fi reţeta de succes pentru cei care îşi doresc altfel de administraţie. Este nevoie de o strategie între CJ şi Primărie, pentru că unde există o comunicare corectă şi coerentă, funcţionează cum trebuie şi se dezvoltă comunitatea. Unde nu funcţionează, cum e la Neamţ, consecinţele sunt pe măsură. Oricum, să fiţi atenţi la Mugur Cozmanciuc pentru că veţi auzi mulţi ani de aici încolo numele lui Cozmanciuc la nivel naţional. Iar comunitatea din Piatra Neamţ trebuie să fie extrem de mulţumită că am venit cu candidatura lui Dragoş Chitic”, a declarat Alina Gorghiu la Piatra Neamţ.

”25 de ani de administraţie PSD în Moldova a făcut să fie cea mai săracă zonă din ţară. Au considera că oricum este un bazin de voturi şi nu au făcut mare lucru pentru moldoveni. Dar niciodată stânga nu a câştigat în Piatra Neamţ şi nu va câştiga nici în 2016. Avem candidaţi buni şi în celelalte oraşe şi există potenţial să câştigăm şi judeţul Neamţ analizând rezultatele de la prezidenţiale. Cei doi colegi vor câştiga şi vor conlucra pentru binele acestui judeţ. Dacă nu există o conlucrare foarte bună între judeţ şi primăria municipiului reşedinţă, cele două nu se pot dezvolta. Noi vrem să slujim un guvern liberal care să dezvolte infrastructura din România. Într-o sută de ani nu s-au legat prin infrastructură cele trei mari provincii istorice. Nu vom sprijini un guvern care nu face aceste demersuri pentru că decalajul dintre Ardeal şi celelalte regiuni este tot mai mare şi creşte, ceea ce nu este bine”, a declarat Vasile Blaga.

”Acest judeţ are nevoie de dezvoltare, de o administraţie liberală şi se simte din plin acest lucru. În decembrie 2014 am preluat funcţia de primar cu proiectul ”Normalitate în Administraţie”, lucru de care oraşul are nevoie. Un primar este persoana care trebuie să fie în mijlocul oamenilor şi nu deasupra lor. Misiunea este de a aborba problematica oraşului şi de a găsi soluţii. Nu am lăsat deoparte iluminatul public, sparţiile verzi, sparţiile de joacă, fiscalitatea, infrastructura şi dezvoltarea acestei comunităţi. Un primar, pe lângă rezolvarea problemelor comunităţii, trebuie să dea dovadă şi de viziune şi suntem pregătiţi cu un program 2016 – 2020. Avem nevoie de o colaborare cu Consiliul Judeţean lucru care nu se întâmplă acum. Însă echipa de la Piatra Neamţ este puternică, unită şi va câştiga alegerile”, a declarat primarul Dragoş Chitic, preşedintele PNL Piatra Neamţ.

Deputatul Mugur Cozmancicu, preşedintele PNL Neamţ a declarat că principalul obiectiv al programului ”Neamţ 2020” este cel de dezvoltare al infrastructurii rutiere.

”Vrem ca judeţul Neamţ să treacă de la stadiul actual, la dezvoltare, la crearea locurilor de muncă, să genereze un motor de bună practică în Moldova şi în România. Vom defini normalitatea şi dezvoltarea în cadrul acestui program. Iar autostrada Moldova – Transivania şi lărgirea la patru benzi a drumului naţional Piatra Neamţ – Bacău sunt priorităţile mele”, a declarat Mugur Cozmanciuc.

Sâmbătă, de la ora 12.00. Alina Gorghiu şi Vasile Blaga participă la lansarea candidaţilor PNL Neamţ pentru alegerile locale.

Articolul anterior

Alina Gorghiu şi Vasile Blaga vor fi prezenţi sâmbătă la lansarea candidaţilor PNL Neamţ

Articolul următor

Gafa lui Arnăutu! L-a confundat pe Cozmanciuc cu Isărescu!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *