ISSN 2457 - 3973

Am avut dreptate: Răzvan Cuc, adus de PSD din Giurgiu să candideze la Primăria Piatra-Neamț!

Așa cum am anunțat în premieră în urmă cu mai bine de o lună de zile, Răzvan Cuc este candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț.

Anunțul oficial a fost făcut vineri, 31 iulie 2020, pe pagina de facebook a organizației.

Răzvan Cuc vorbește despre ultimele luni petrecute ”aproape exclusiv în Piatra Neamț” dar potrivit unor surse, acesta abia a mai venit de câteva ori în județul Neamț, în ultima perioadă.

Deputatul exilat de PSD Giurgiu la Neamț folosește, mai departe, aceleași clișee despre ”Piatra Neamț – Perla Moldovei, dar una neșlefuită” și încetarea dezvoltării din lipsa de interes a autorităților locale.

Deocamdată, Răzvan Cuc spune pe facebook că ”trăiește” tot la Giurgiu, orașul său natal, acolo unde nu mai este acceptat de organizația PSD. Deci nici măcar o minimă actualizare, măcar de formă, a profilului, că ar locui la Piatra-Neamț!

Că nu trăiește la Piatra-Neamț, nu o spune doar facebookul ci și realitatea. Răzvan Cuc a fost pasager prin județ, când era ministrul Transporturilor, și la câteva sindrofii în zona Târgu Neamț organizate de PSD. Cam atât!

Dacă pietrenii vor dori să fie conduși de o persoană care, dacă este lăsată singură, se rătăcește prin cartierele orașului – asta dacă le știe pe toate –  vom vedea pe 27 septembrie.

Este cert însă că PSD Neamț și PSD Piatra-Neamț se află într-o totală degringoladă totală, dar mai ales își disprețuiesc proprii membri, dacă nici o persoană care să aibă legături concrete cu orașul, măcar în ultimii 4 ani, nu a fost considerată capabilă să candideze la primărie. Măcar să fi fost moldovean sau să fi fost președinte al organizației (județene sau municipale) în ultimii ani.

Mai jos, captura de ecran a paginii de facebook a lui Răzvan Cuc, făcută vineri, 31 iulie 2020, unde scrie (în dispreț, parcă, față de pietreni) că locuiește în … Giurgiu!

Articolul anterior

Vineri, 31 iulie – COD ROȘU de furtuni pentru 7 comune din Neamț

Articolul următor

Prefectul George Lazăr: ”Lucurile sunt foarte grave la Căminul de bătrâni Roznov! Directorul, la un pas de dosar penal!”

Un comentariu

  • Un papagal politic !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *