ISSN 2457 - 3973

Amazoanele Asociaţiei Sportive “La Salcii”, rezultate frumoase la concursurile hipice de la Braşov şi Târgu-Neamţ

Săptămânile trecute au adus noi rezultate frumoase pentru trei amazoane ale Asociaţiei Sportive “La Salcii”, din Dumbrava Roşie.

La “Summer Tour”, desfăşurat la sfârşitul lunii aprilie la Prejmer (jud. Braşov), Alexandra Jucan a obţinut, în prima zi de concurs, medalia de argint la categoria “Amatori 2”. În a doua zi de concurs, Alexandra Jucan a urcat pe prima poziţie, fiind încununată cu medalia de aur.

La categoria “D”, Alexandra a reuşit un parcurs frumos, fără penalizare, fiind calificată pentru următoarea etapă.

Teona Chimina a făcut şi ea un parcurs fără penalizare la categoria “E,” fiind calificată pentru următoarea etapă. În finala concursului a obţinut un binemeriat loc 5, la categoria “Copii”.
La concursul desfăşurat în perioada 12 – 14 mai la Târgu-Neamţ, Alexandra Jucan şi calul Randy au reuşit calificarea pentru următoarea etapă la categoriile “D” şi “E”.

Tudor Alesia şi calul Argento s-au clasat pe poziţia a treia la categoria “Amatori 2”. La categoria “D”, Alesia şi Argento au reuşit, după două manșe și baraj de departajare, să obţină medalia de argint.

Aceeaşi sportivă, dar cu calul “Lazăr”, s-a clasat pe poziţia a patra la categoria “Amatori 2”.

Teona Chimina a obţinut, la Târgu-Neamţ, un premiu special din partea primarului, pentru participarea la competiţie.

Cele trei sportive sunt antrenate de Robert Pistorel iar următorul concurs la care vor participa se va desfășura în Piatra Neamt, la Baza Hipică din ştrand, în perioada 16 – 18 iunie 2023.

  Articolul anterior

  Mulţumim, Ticu Lăcătuşu! Într-o zi de 17 mai, Tricolorul a ajuns pentru prima dată pe cel mai înalt vârf al Terrei, Everest!

  Articolul următor

  Deputatul Laurenţiu Leoreanu, întâlnire cu o delegaţie pentru securitate și apărare din Parlamentul European

  Lasă un comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Cel mai popular