ISSN 2457 - 3973

Ana Monda intră în ”arena cu lei”! Candidează la funcţia de primar de Piatra Neamţ!

Fostul viceprimar de Piatra Neamţ, Ana Monda va candida la funcţia de primar al municipiului Piatra Neamţ. Aceasta a confirmat ştirea pentru newsallert.ro şi a precizat că nu exclude nici varianta candidaturii independente, nici pe cea din partea unui partid ”strict de dreapta”.

”Am cumpănit mult înainte de a lua această decizie şi iată că am hotărât să candidez la funcţia de primar al municipiului Piatra Neamţ. Am cochetat cu două partide de dreapta dar încă nu am luat nicio decizie în acest sens. Aşa că pot candida şi ca independentă dacă discuţiile nu vor fi duse până la capăt. Dacă va fi vorba de un partid politic, dincolo de faptul că este exclusiv de dreapta, trebuie să aibă ca obiectiv principal interesele cetăţenilor din municipiul Piatra Neamţ”, a declarat, pentru newsallert.ro, Ana Monda.

Fostul viceprimar de Piatra Neamţ a adăugat că încet dar sigur se conturează o echipă puternică în jurul său care este dispusă să îi susţină demersul de a candida la funcţia de primar.

În momentul de faţă, Ana Monda este consilier local independent după ce în octombrie 2014 a demisionat din PDL, partid pe listele căruia a fost aleasă la alegerile din 2012.

Ana Monda a fost viceprimar al municipiului Piatra Neamţ între anii 2008 – 2012 şi a avut în subordine domeniile de interes social.

Articolul anterior

Cine sunt beizadelele care au violat-o pe tânăra din Roznov?! Un fiu de poliţist şi un slujitor al Domnului!

Articolul următor

Newsallert.ro a fost în Siria! Din ”culisele” războiului care a ruinat o civilizație! (FOTO + VIDEO EXCLUSIV!!!)

2 Commentarii

  • de ce nu inteleg la timp acele personaje care au fost la butoane(viceprimar)ca timpul lor a trecut.ce sa ne mai spuna ana monda despre programe si proiecte ,cand in timpul ei p.neamt s-a indatorat cu sute de milioane eu pe proiecte aiurea.chiar sugerez actualilor consilieri locali p.neamt sa faca pasul inapoi si sa lase orasul in seama oamenilor priceputi.ideal ar fi ca majoritatea sa fie independenti,altfel ei nu au nici o legatura cu votul ci cu indemnizatia de sedinta.nu cred ca in randul celor 75.000 locuitori sau votanti nu se gasesc 25 priceputi.cand vezi acelesi fete plangarete ca s-au hotarat sa candideze din nou alergi dupa lamai.asadar ana ajunge cu functiile e timpul sa faci ceva si in profesia ta.

  • această doamnă, de altfel respectabilă, este un pion în mâna PSD-ului, care va rupe din voturile de pe dreapta, nici nu trebuie să fii analist politic să-ți dai seama de asta, apoi ea va primi o funcție călduță, pe bani ”puțini” până la următoarele alegeri, atunci când … surpriză …. va candida din nou

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular