ISSN 2457 - 3973

Anunțul ministrului de Interne care dă fiori PSD-ului: ”Dosarul <10 august> va fi desecretizat”

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a făcut astăzi un anunț care le dă fiori liderilor PSD implicați în reprimarea protestului din 10 august 2018.

Marcel Vela a anunțat la un post de radio că în cursul acestei săptămâni va fi desecretizat dosarul ”10 august”.

”Va fi desecretizat în această săptămână şi veţi fi la curent cu această acţiune care se va derula la Ministerul Afacerilor Interne. Este posibil să-l desecretizăm, sunt câteva proceduri în care sunt implicate şi alte instituţii, dar răspunsul meu este cât mai repede, până vineri cel târziu. Eu sunt sigur că va fi foarte repede primit răspunsul, însemnând ore, nu zile, şi în acest context, începând de mâine, oricând este posibil să facem un comunicat pe această temă. Veţi afla toată derularea evenimentelor, implicarea instituţiilor şi tot ceea ce conţine acel raport”, a declarat ministrul Marcel Vela.

Aproape 200 de oameni au fost răniți la protestul organizat în Piața Victoriei, în data de 10 august 2018, împotriva Guvernului PSD.

Reprimarea protestului a fost făcută la ordinul celor din Ministerul Afacerilor Interne condus la acea vreme de Carmen Dan.

La protestul din 10 august au participat peste 1.000 de nemțeni plecați în Capitală cu mașinile proprii.

Articolul anterior

Un primar acuză: ”În PSD continuă execuțiile staliniste!”

Articolul următor

Liberalii nemțeni nu lasă garda jos! Ședință de campanie cu sala plină!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *