ISSN 2457 - 3973

Aproape 100 permise au fost reţinute, în week-end, de poliţiştii din Neamţ. Au fost aplicate 330 de amenzi!

Peste 80 de permise de conducere au fost reținute, la sfârșitul săptămânii trecute, în urma unei acțiuni care a urmărit depistarea șoferilor care încalcă regimul legal de viteză sau conduc sub influența alcoolului ori a substanțelor psihoactive, informează IPJ Neamţ.

În perioada 26 – 28 februarie 2021, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au acționat, sub coordonarea de specialitate a Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate de nerespectarea regimului de viteză ori consumul de alcool sau substanțe psihoactive.

În urma acțiunilor desfășurate, au fost aplicate 332 de sancțiuni contravenționale, 191 pentru depășirea vitezei legale, 8 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și 133 pentru alte abateri de la normele rutiere.

Totodată, au fost reținute 86 de permise de conducere, 63 dintre acestea pentru depășirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei legale, 8 pentru conducere sub influența alcoolului și 15 pentru nerespectarea altor norme rutiere.

Pe parcursul activității, au fost retrase 6 certificate de înmatriculare pentru conducerea unor autovehicule având defecțiuni tehnice sau neîndeplinirea unor obligații legale.

În această perioadă, polițiștii au constatat o infracțiune privind conducerea unui autovehicul de o persoană aflată sub influența alcoolului.

Articolul anterior

COVID-19/ Două localităţi din Neamţ sunt în zona roşie! Creşte incidenţa şi în oraşe!

Articolul următor

Sfaturi de la OPC Neamţ pentru cumpărătorii şi comercianţii produselor de Mărţişor

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *