ISSN 2457 - 3973

Aproape 700 de dosare pentru cele 80 de locuri de agent din Poliția Neamț!!! Și mai este o zi…

Concurența pentru un post de agent de poliție rurală din Neamț, din sursă externă, este mai mare ca la orice facultate din România. În primele patru zile au fost depuse 693 de dosare pentru cele 80 de posturi ce vor fi scoase la concurs. Ultima zi pentru depunerea solicitării este vineri, 8 aprilie, ora 16.00.

Concurența cea mai mare este la Zănești (13 dosare pentru un post), Tacău (15 dosare pentru un post), Negrești (15 dosare pentru un post), Farcașa (16 dosare pentru un post), Tazlău (15 dosare pentru un post), Alexandru cel Bun (16 dosare pentru un post).

De partea cealaltă, la Pâncești sunt depuse doar 2 dosare iar la Botești și Stănița câte 5 dosare.

Practic, primul pas este acela de a depune o cerere prin care se solicită înscrierea la concurs pentru unul dintre cele 80 de posturi. De aici, fiecare posibil candidat trebuie să își completeze dosarul cu toate documentele solicitate, inclusiv cele medicale. Termenul limită de completare a dosarelor este 15 aprilie, moment după care fiecare dosar va intra în analiză și comisia va stabili cine îndeplinește condițiile să participe la concursul din 14 mai, de la Câmpina.

Detalii legate de concurs sunt prezentate pe site-ul Poliției Neamț nt.politiaromana.ro

 

Articolul anterior

Ultimă oră!!! Plan de urgenţă al Primăriei Piatra Neamţ pentru pietrenii fără apă!

Articolul următor

Legea dării în plată a fost modificată esențial de senatorul PNL Eugen Țapu Nazare!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *