ISSN 2457 - 3973

Arestări în urma descinderilor de ieri ale procurorilor DIICOT la traficanții de droguri din Piatra Neamț

Procurorii DIICOT-S.T.Bacău au dispus  reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui număr de 5 inculpaţi, urmând a fi prezentaţi Tribunalului Bacău cu propunere de arestare preventivă, iar față de o inculpată s-a luat măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău și procurorii DIICOT Bacău au efectuat o percheziție în municipiul Iași, 3 percheziții în Piatra Neamț și în municipiul Bacău, la membrii unei grupări inracționale specializată în trafic de droguri de risc și operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Cu ocazia percheziţiilor  efectuate pe raza municipiilor Piatra Neamț, Bacău şi Iaşi au fost ridicate aproximativ 300 g. de substanțe vegetale cu efect psihoactiv, 5 plante de cannabis și instalația pentru cultivarea acestora,  32 de g. de cannabis, o balanță electronică, 6 telefoane mobile, un hard-disk și 3.500 de lei.

”Membrii grupării infracționale, aflați în legătură cu gruparea infracțională din Iași, sunt bănuiți că, începând cu luna octombrie a anului 2015, ar fi alimentat piața drogurilor din municipiul Bacău și municipiul Piatra Neamț. Drogurile și substanțele psihoactive ar fi fost procurate de la un distribuitor din municipiul Iași, precum și prin cultivarea ‘indoor’ a plantelor de cannabis de către dealer-ii locali”, spun anchetatorii.

epa02310452 A worker tends to cannabis plants at a growing facility for the Tikun Olam company near the northern Israeli town of Safed on 31 August 2010. In conjunction with Israel's Health Ministry, the company currently distributes cannabis or Marijuana for medicinal purposes to over 1,800 people to help relieve pain caused by various health conditions.  EPA/ABIR SULTAN ISRAEL OUT
epa02310452 A worker tends to cannabis plants at a growing facility for the Tikun Olam company near the northern Israeli town of Safed on 31 August 2010. In conjunction with Israel’s Health Ministry, the company currently distributes cannabis or Marijuana for medicinal purposes to over 1,800 people to help relieve pain caused by various health conditions. EPA/ABIR SULTAN ISRAEL OUT

 

Articolul anterior

Polițiștii criminaliști, ”mici oameni de știință” ai Poliției Neamț

Articolul următor

Cum combat chinezii furtul de hârtie igienică din toaletele publice!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *