ISSN 2457 - 3973

Arsene a numit o nouă conducere la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț

21 mai 2020

Președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, a anunțat, joi dimineață, că a numit un nou manager interimar la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț.

Astfel, doctorul Silviu Dan Verzea a fost numit, printr-o decizie luată miercuri seara, pe funcția manager interimar al unității medicale. Schimbarea a fost posibilă după ce Parlamentul, la propunerea PSD, a votat ca numirea echipelor manageriale să revină la autoriățile locale, și nu la ministrul Sănătății, așa cum a fost în Starea de Urgență.

Președintele CJ Neamț a precizat că ”l-a rugat” pe doctorul Verzea să nominalizeze directorul de îngrijiri, directorul medical și directorul financiar contabil.

Noi am anunțat încă de ieri că, cel puțin numirea directorului financiar contabil era stabilită de la sfârșitul săptămânii trecute, din alte zone. Concret, fostul director Maricica Drăgan primea asigurări că s-a stabilit să fie repusă pe funcție.

Asta datorită competențelor sale profesionale și nu, așa cum spun unii pe la colțuri, că a fost cerută de investitorii strategici de la spital.

Cât privește numirea doctorului Sorin Verzea, aceasta este una corectă, având în vedere calitățile profesionale ale sale. Dar cum drumul spre iad este pavat cu bune intenții, avem toate motivele să credem că această decizie nu face altceva decât să acopere alte numiri pe funcții-cheie.

Despre anticipara unei astfel de numiri pe funcție am scris, în exclusivitate, ieri în acest material

Articolul anterior

Fotografie inedită cu Nicolae Ceaușescu în județul Neamț! Iată ce a vizitat!

Articolul următor

Iată cum vede Mugur Cozmanciuc schimbarea de la Spitalul Județean Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular