ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene aduce 2 guverne la Piatra Neamţ! Joia viitoare, şedinţă comună România – Republica Moldova!

După ce a reuşit să aducă la Piatra Neamţ pe vicepremierului Sevil Shhaideh şi pe ministrului Agriculturii, Petre Daea, liderul PSD Neamţ – Ionel Arsene a reuşit ceea ce nici un om politic nu a făcut vreodată în ultimii 27 ani: să aducă tot guvernul!

Mai mult decât atât, municipiul Piatra Neamţ va găzdui, la invitaţia lui Ionel Arsene, o şedinţă comună a guvernelor din România şi Republica Moldova.

Acest lucru se va întâmpla pe 23 martie 2017!

”Municipiul Piatra Neamţ va găzdui o şedinţă bilaterală a guvernelor din România şi Republica Moldova. Suntem onoraţi, şi cred că nu este un cuvânt prea mare, că Guvernul României a ales ca această şedinţă să aibă loc la Piatra Neamţ. Este o cinste şi o onoare”, a declarat, miercuri, Ionel Arsene.

Şedinţa de la Piatra Neamţ se va desfăşura în apropierea zilei de 27 martie, atunci când este marcată Unirea Basarabiei cu România, din 1918.

Meritul acestui eveniment de la Piatra Neamţ este exclusiv a lui Ionel Arsene, fiind cunoscută prietenia veche pe care o are atât cu premierul Sorin Grindeanu cât şi cu vicepremierul Sevil Shhaideh.

De altfel, acum două săptămâni, un tabloid central a publicat mai multe fotografii în care premierul Grideanu şi soţia acestuia luau masa cu preşedintele CJ şi PSD Neamţ, Ionel Arsene, şi soţia acestuia.

Articolul anterior

Ionel Arsene lansează o campanie de strângere de fonduri pentru un tânăr ce necesită o operație urgentă

Articolul următor

Încep acțiunile de ecologizare a municipiului Piatra Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *