ISSN 2457 - 3973

Arsene confirmă: ”Conducerea PSD se reunește la Neamț pentru a pune la punct strategia pentru anul electoral 2016”

Într-un comunicat de presă trimis pe adresa redacțiilor, deputatul Ionel Arsene, președintele PSD Neamț a venit cu date suplimentare privind ședința conducerii PSD de sâmbătă, de la Piatra Neamț. 

„La finalul acestei săptămâni, vor avea loc la Piatra Neamț ședințele Comitetului Executiv Național și a Biroului Permanent Național ale PSD. Este o onoare pentru noi, cei din PSD Neamț, că liderii partidului au ales Piatra Neamț drept loc de desfășurare al ședințelor. Pe parcursul celor două întâlniri vom analiza situația în care se află partidul în acest moment, având în vedere că suntem la începutul unui an electoral foarte important pentru România și pentru PSD.

Totodată, în urma acestor ședințe vom trasa obiectivele pentru acest an și vom pune la punct strategia pentru alegerile care vor avea loc peste câteva luni. În același timp, în cadrul acestor întâlniri vom lua în discuție politica de alianțe pe care PSD o va adopta în acest an.

Anul 2016 este un an important pentru partid, un an de răscruce, în care fiecare filială a PSD va trebui să fie pregătită pentru bătăliile electorale. Am convingerea că alegerile din 2016 vor reprezenta un nou succes pentru PSD, iar la finalul anului vom putea da un prim-ministru României.

Pentru județul Neamt și pentru organizația al cărei președinte sunt, prezența conducerii PSD arată că liderii partidului acordă o atenție sporită regiunii Moldovei și cetățenilor din această parte a României”, a declarat deputatul Ionel Arsene, președintele PSD Neamț.

Articolul anterior

ONG-urile cer alocări echilibrate din bugetul municipiului Piatra Neamț!

Articolul următor

Cifre șocante: 650 de copii din Neamț au fost abuzați anul trecut!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular