ISSN 2457 - 3973

Arsene neagă informațiile publicate de DC News, că ar fi trădat Guvernul PSD și negociază cu PNL. ”Acuzația nu are noimă!”

După ce DC News a lansat ipoteza că Ionel Arsene ar fi pus umărul la demiterea propriului guvern iar acum negociază cu liberalii pentru a le susține guvernul, președintele PSD Neamț a publicat pe pagina sa de facebook  o dezmințire.

Arsene lasă impresia că acest scenariu ar fi pus la cale de Victor Ponta, cel care l-a acuzat zilele trecute că a făcut presiuni și chiar ”trafic de influență în timpul ședinței Parlamentului” ca parlamentarii PRO România să nu voteze moțiunea. În această privință, președintele PSD Neamț a reiterat că îl va da în judecată pe Victor Ponta pentru calomnie.

Iată ce a scris Ionel Arsene (el sau consilierii de imagine) pe pagina de facebook:

”Minciuna, ca și ipocrizia, sunt stări de fapt ale celor care, spunând că sunt în opoziție, au împroșcat cu noroi în toate proiectele noastre. Proiectele PSD, cele care au făcut mai bună viața românilor, de la tineri, la pensionari.

Aflați în continuare în criză de idei, inamicii noștri confecționează scenarii fantastice și le strecoară unor jurnaliști ca să le facă publice. Mai întâi, plagiatorul Victor Viorel m-a acuzat că am plecat la cumpărături de parlamentari ca să nu treacă moțiunea de cenzură. O să vedem dacă are curaj să vină la tribunal. Mai nou, registrul s-a schimbat și sunt acuzat că negociez o apropiere de liberali și că aș veni „la pachet” cu opt parlamentari ca să mă alătur lor.

Mă mir că presa publică asemenea bazaconii! Acuzația nu numai că nu are noimă, dar are accente grotești. Liberalii – acești liberali, de azi – nu pot fi parteneri decât cu ei înșiși! În Consiliul Județean, au încercat să blocheze toate proiectele importante pentru județul nostru. La nivel național, s-au aliniat în spatele lui Klaus Iohannis și au vărsat necontenit fiere peste români.

Să vă spun ceva: a fost nevoie ca toate partidele din Parlament să se alieze și a fost nevoie și de ajutorul președintelui ca să dea jos guvernul. Iar demersul lor a avut succes pentru că li s-au alăturat mai mulți trădători!

PSD este cel mai mare și mai puternic partid din România, iar acestor mercenari politici le este frică de forța partidului nostru. De aceea, încearcă prin toate mijloacele să ne învrăjbească. Încearcă, folosind singurul arsenal pe care îl cunosc, minciuna și calomnia, să slăbească PSD.

Când mincinosul începe să creadă în propriile sale minciuni, are nevoie de tratament medical. Boala se numește mitomanie. Și se tratează la doctor, nu la …dottore.

Ne vedem în bătălia electorală! Iar dacă vreți să aflați ce fac, întrebați-mă! În niciun caz nu iau lecții de mandolină”.

Despre ce a spus DC News, publicația noastră a scris aici

Articolul anterior

Au intrat în vigoare noile reglementări rutiere! Permisul se suspendă mai ușor!

Articolul următor

Principalele 5 decizii pe care trebuie să le ia viitorul prefect de Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *