ISSN 2457 - 3973

Arsene (PSD) despre competiția din PNL Neamț: Fac politică după ureche!

În PNL Neamț există frustrări și conflicte între foștii democrat-liberali și liberali, susține deputatul Ionel Arsene, președintele PSD Neamț. Într-o postare pe pagina sa de socializare, acesta a comentat numărul mare de competitori pentru a fi desemnați candidat la Primăria Piatra-Neamț prin faptul că noul PNL face politică după ureche.

”Frustrările și conflictele interne dintre pedeliștii nemțeni și confrații lor de la vechiul PNL au adus în fața locuitorilor din Piatra Neamț o pleiadă de pretendenți la fotoliul de primar, care mai de care mai interesat de „binele” nemțenilor și de dezvoltarea orașului. Conducerea împrumutată a PNL Neamț, în speranța că va scăpa de scandalul intern dintre vechii și noii liberali, a dat frâu liber la depunerea de candidaturi. O nouă dovadă a faptului că noul PNL face o politică după ureche și că cei care au fost „împrumutați” la conducerea județeană nu au, în realitate, niciun fel de strategie pentru dezvoltarea județului și a comunităților sale”, susține Ionel Arsene. 

Președintele PSD Neamț crede că, în ciuda celor declarate, liberalii nu au niciun criteriu de selectare a candidaților.

”Liberalii mânați în luptă de Mugurel Cozmanciuc ne-au arătat că PNL-ul care se laudă cu atâtea criterii de selectare a candidaților, de fapt, nu are niciun criteriu, nici măcar pe cel minim al competenței. Desemnarea candidaților va arăta nemțenilor cât de `fuzionate` sunt cele două partide. Vom asista la un război prin care vechii pedeliști vor încerca să pună mâna pe putere. Numărul incredibil de posibili candidați arată haosul care tronează asupra unei filiale județene a unui partid care a căzut pradă intereselor personale ale celor din conducere”, a comentat Arsene.

În timp ce în PNL Neamț există o competiție internă pentru desemnarea candidatului pentru alegerile locale la funcția de primar al municipiului Piatra Neamț, la PSD Neamț se merge pe mâna președintei filialei municipale, Aurelia Simionică. candidati PNL Piatra-Neamt

Articolul anterior

Brad cu o vechime de 500 ani, descoperit în Parcul Național Cheile Bicazului – Hășmaș

Articolul următor

Pietrenii sunt invitați la ”Maratonul zâmbetelor”

3 Commentarii

  • arsene isi da cu parerea la toate.este multilateral pregatit,a avut mentor bun dar degeaba.nu domnule arsenene nr mare de candidaturi nu inseamna politica dupa ureche ci democratie.la pnl nu e dictatura made psd.daca tu te lauzi cu simionica esti departe de adevar.simionica este modesta ca pregatire.fa si tu o paralela simionica teodorescu.diferenta cer pamant.dar la psd nu conteaza totul e dictatura.ai vrut sa-i retragi sprijinul lui dan cv.dar nu stiai ce relatii are fostul comunist.ai ratat si te-ai facut de ras.de aceea este bine sa fii mai modest si sa nu mai vii cu comentarii de mare specialist cand e vorba de alt partid.

  • când cineva consideră că, competiția într-un partid, înseamnă ‘politica dupa ureche'”, atunci nu ai ce să mai comentezi, respectivului îi convine ‘democrația’ din partidul unic.

  • Cu Simionica luam XXXX. Competiția interna este cea mai buna . Dar și sondajele se masluiesc , observ în ultima perioada ca și cele online… Acum stau și mă întreb dacă sa va trimit un screen shot cu un sondaj online închis , modificat ulterior de „hackeri” ? Sau sa îl trimit la concurenta ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular