NewsAllert :

Incendiu urmat de explozie la un agent economic din Săvineşti

Comunicat de presă – George Lazăr, președinte PNL Neamț: ”Domnilor Harpa şi Arsene, tovarăşi PSDişti, să vă fie rușine pentru că nu vreți un nou pod la Luțca!”

Complexul de la Dragomirești, predat pentru a fi pregătit de deschidere (foto-galerie)

Oana Bulai acuză „frăţia” PNL-USR Roman şi „primarii bordurică”: „Au votat buget pentru panseluţe şi montat borduri!”

Primăria Piatra-Neamţ va promova oraşul ca destinaţie turistică într-un mod oficial şi profesionist

Trei nemţeni, reţinuţi de poliţişti după au furat banii dintr-un aparat de „păcănele” din Bacău

Începe nebunia în trafic! Pregătiri pentru demolarea podului din zona Spitalului Judeţean Piatra-Neamţ (foto-galerie)

Deputatul Ciprian Şerban (PSD Neamţ) a fost reales vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor

10 persoane au decedat, anul trecut, în incendii produse în Neamţ

Şofer prins la Roznov cu microbuzul burduşit de călători! Maşina indisponibilizată şi amendă de 2.000 euro!

Accident cu victimă pe DN 15D, la Girov

Bărbat din Piatra-Neamţ implicat într-un jaf de jumătate de milion de euro în Cehia, prins de poliţişti

Un tânăr din Pipirig plecat la muncă în Italia este dat dispărut de familie

Femeile din judeţul Neamţ, mai multe şi mai educate decât bărbaţii (rezultate oficiale recensământ)

Semnal de alarmă al deputatului Mara Calista în privinţa cazurilor de bullying din şcoli

  • 4 februarie 2023

ISSN 2457 - 3973

Arsene (PSD) despre competiția din PNL Neamț: Fac politică după ureche!

În PNL Neamț există frustrări și conflicte între foștii democrat-liberali și liberali, susține deputatul Ionel Arsene, președintele PSD Neamț. Într-o postare pe pagina sa de socializare, acesta a comentat numărul mare de competitori pentru a fi desemnați candidat la Primăria Piatra-Neamț prin faptul că noul PNL face politică după ureche.

”Frustrările și conflictele interne dintre pedeliștii nemțeni și confrații lor de la vechiul PNL au adus în fața locuitorilor din Piatra Neamț o pleiadă de pretendenți la fotoliul de primar, care mai de care mai interesat de „binele” nemțenilor și de dezvoltarea orașului. Conducerea împrumutată a PNL Neamț, în speranța că va scăpa de scandalul intern dintre vechii și noii liberali, a dat frâu liber la depunerea de candidaturi. O nouă dovadă a faptului că noul PNL face o politică după ureche și că cei care au fost „împrumutați” la conducerea județeană nu au, în realitate, niciun fel de strategie pentru dezvoltarea județului și a comunităților sale”, susține Ionel Arsene. 

Președintele PSD Neamț crede că, în ciuda celor declarate, liberalii nu au niciun criteriu de selectare a candidaților.

”Liberalii mânați în luptă de Mugurel Cozmanciuc ne-au arătat că PNL-ul care se laudă cu atâtea criterii de selectare a candidaților, de fapt, nu are niciun criteriu, nici măcar pe cel minim al competenței. Desemnarea candidaților va arăta nemțenilor cât de `fuzionate` sunt cele două partide. Vom asista la un război prin care vechii pedeliști vor încerca să pună mâna pe putere. Numărul incredibil de posibili candidați arată haosul care tronează asupra unei filiale județene a unui partid care a căzut pradă intereselor personale ale celor din conducere”, a comentat Arsene.

În timp ce în PNL Neamț există o competiție internă pentru desemnarea candidatului pentru alegerile locale la funcția de primar al municipiului Piatra Neamț, la PSD Neamț se merge pe mâna președintei filialei municipale, Aurelia Simionică. candidati PNL Piatra-Neamt

Articolul anterior

Brad cu o vechime de 500 ani, descoperit în Parcul Național Cheile Bicazului – Hășmaș

Articolul următor

Pietrenii sunt invitați la ”Maratonul zâmbetelor”

3 Commentarii

  • arsene isi da cu parerea la toate.este multilateral pregatit,a avut mentor bun dar degeaba.nu domnule arsenene nr mare de candidaturi nu inseamna politica dupa ureche ci democratie.la pnl nu e dictatura made psd.daca tu te lauzi cu simionica esti departe de adevar.simionica este modesta ca pregatire.fa si tu o paralela simionica teodorescu.diferenta cer pamant.dar la psd nu conteaza totul e dictatura.ai vrut sa-i retragi sprijinul lui dan cv.dar nu stiai ce relatii are fostul comunist.ai ratat si te-ai facut de ras.de aceea este bine sa fii mai modest si sa nu mai vii cu comentarii de mare specialist cand e vorba de alt partid.

  • când cineva consideră că, competiția într-un partid, înseamnă ‘politica dupa ureche'”, atunci nu ai ce să mai comentezi, respectivului îi convine ‘democrația’ din partidul unic.

  • Cu Simionica luam XXXX. Competiția interna este cea mai buna . Dar și sondajele se masluiesc , observ în ultima perioada ca și cele online… Acum stau și mă întreb dacă sa va trimit un screen shot cu un sondaj online închis , modificat ulterior de „hackeri” ? Sau sa îl trimit la concurenta ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *