ISSN 2457 - 3973

Arsene: PSD Neamț – un rezultat foarte bun la parlamentare! Luptăm pentru modernizarea Neamțului!

PSD a obținut un rezultat foarte bun în județul Neamț, la alegerile parlamentare, din data de 6 decembrie.

În noul mandat, partidul va fi reprezentat în Parlamentul României de senatorul Alexandru Răzvan Cuc și de către deputații Ciprian Șerban, Oana Gianina Bulai și Remus Munteanu.
„Rezultate alegerilor parlamentare din data de 6 decembrie reprezintă o mare satisfacție pentru mine, președinte al PSD Neamț. Din 83 de unități administrativ-teritoriale din județ, în 65 electoratul a acordat votul PSD. Și, cel mai important, municipiile, ani la rând controlate de PNL, acum sunt de partea social-democraților. Asta înseamnă că programele și proiectele pe care le susține partidul pe care îl reprezint sunt apreciate la justa lor valoare de către nemțeni. Totodată remarc faptul că rezultatele înregistrate de PSD de la un scrutin electoral la altul sunt în continuă creștere, în condițiile în care un alt partid este la guvernare.
Vă mulțumesc, dragi nemțeni, pentru că sunteți alături de PSD, pentru că aveți încredere în strategia noastră, pentru că vă doriți un trai mai bun, siguranța locurilor de muncă și, nu în ultimul rând, vreți să vi se repare nedreptățile pe care vi le-au făcut peneliștii. Vom lupta pentru păstrarea bisericilor deschise, pentru primirea preoților să casele noastre să le sfințească, pentru redeschiderea școlilor și piețelor, pentru creșterea salariilor, pensiilor și alocațiilor și, nu în ultimul rând, pentru a vă dori să trăiți aici, în România. Și, nu voi înceta să lupt pentru modernizarea Neamțului, continuând proiectele începute și demarând altele, care așteaptă să fie implementate!“, a declarat Ionel Arsene, președintele PSD Neamț.
În urma numărării voturilor, PSD a câștigat cu 33,07%. Următoarea formațiune politică se situează cu 10 procente în urmă.

Articolul anterior

Descinderi la Săvinești! Un alt membru al ”Academiei Infractorilor” a fost reținut! Prejudiciul – UN MILION DE EURO!

Articolul următor

Prima victimă a parlamentarelor în Neamț! Bogdan Gavrilescu își depune mandatul de președinte al PMP!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *