ISSN 2457 - 3973

Arsene, reacție agresivă la acuzațiile că dă contracte ”firmelor de casă”! Postarea a fost ștearsă!

Președintele PSD Neamț și al CJ Neamț, Ionel Arsene, a avut o reacție agresivă la acuzațiile ministrului Transporturilor, că ar fi dat lucrări ”firmelor de casă”.

Arsene s-a dezlănuțuit într-o serie de epitete asupra ministrului Lucian Bode pe care l-a făcut ”câine”, a tuturor liberalilor pe care i-a numit ”derbedei” dar și asupra președintelui României, Klaus Iohannis.

Mai mult, Ionel Arsene a publicat numărul de telefon mobil al ministrului Transporturilor și i-a îndemnat pe oameni să îl sune și să îi ureze ”de sănătate”.

Este o reacție cu un limbaj similar colegului său de partid, Nicoale Bădălău, limbaj care dovedește încă odată că lipsa argumentelor este suplinită de atacuri la persoană.

Un episod similar s-a produs în urmă cu 3 luni la o ședință de CJ Neamț când Ionel Arsene l-a amenințat pe președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, că va chema jandarmii ca să îl evacueze din sală.

La câteva ore după publicarea postării, aceasta a fost ștearsa, ceea ce spune multe. Nici măcar presa de casă, care îi preia slugarnic orice postare, nu a scris nimic având în vedere agresivitatea cu care au fost tratate acuzațiile.

Un singur site a încercat să ducă subiectul în derizoriu și nu a spus nimic despre suspiciunile asupra modului în care au fost acordate contractele de lucrări din Neamț.

Postarea de pe pagina lui Ionel Arsene a fost ștearsă după câteva ore dar urmele ei au rămas.

Iată câteva dintre cele scrise de președintele PSD/CJ Neamț:

”De la înălţimea funcţiei sale, pitbull-ul Bode s-a aruncat asupra drumurilor din Neamţ. (…) De la Bucureşti, pitbull-ul a descoperit un drum în neregulă! Din toată ţara …tocmai la Neamţ! Oare ştie acest individ cât de important este acest drum pentru turismul şi economia din Neamţ? (…) Oameni buni, dacă era ceva în neregulă, liberalii asmuţeau în Neamţ instituţii ale legii, nu un câine care şi-a vopsit blana! Dar scopul acestor băieţi instalaţi la Palatul Victoria este perfid. Şeful lor cerea arestarea a cinci judecători de la CCR pentru o decizie luată cu majoritate! Aşa vor ei să conducă ţara, cu dosare penale şi cătuşe! (…) Îi somez public pe aceşti derbedei ai politicii să nu fure banii Neamţului!”, sunt câteva dintreele scrise de Ionel Arsene.
Reacția lui Arsene a venit după ce sâmbăt, ministrul Transporturilor a anunțat că ”Vremea firmelor ”de casă” ale baronului de Neamţ, Ionel Arsene, a apus”.
Ministrul Lucian Bode a precizat că în urma unui prim audit s-a constatat că președintele CJ Neamț ar fi dat ”apropiaților contracte fără licitație în valoare de 81 milioane euro”.
Reacția lui Arsene o vedeți mai jos iar acuzațiile ministrului Transporturilor care au declanșat-0 le puteți citi aici
Aici citiți postarea lui Arsene:

Articolul anterior

Ministrul Transporturilor: ”Vremea firmelor ”de casă” ale baronului de Neamţ, Ionel Arsene, a apus!”

Articolul următor

Mugur Cozmanciuc: ”Intoxicările PSD ascund teama de a fi trași la răspundere că au risipit banul public!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.