ISSN 2457 - 3973

Arsene se disculpă în scandalul de la Tarom: ”Nu i-am cerut ministrului Cuc să comită vreun abuz!”

Președintele filialei PSD Neamț, Ionel Arsene, se disculpă în scandalul izbucnit în jurul companiei Tarom. Ne referim la faptul că fosta directoare îl acuză pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, că i-ar fi cerut să țină mai multe avioane al sol în ziua votului moțiunii de cenzură, avioane cu ar fi trebuit să ajungă la București mai mulți parlamentari PNL și PMP.

Direcția Națională Anticorupție a început deja audieri în acest caz în ziua în care pe site-ul adevarul.ro a apărut un material în care se spunea că cel care a pus la cale strategia este președintele PSD Neamț, Ionel Arsene.

În jurul prânzului, Ionel Arsene a reacționat printr-o postare pe facebook în care a precizat că nu are legătură cu acest scandal. Mai mult, a lansat un atac voalat la DNA, instituție despre care susține că ”face dosare penale adversarilor politici”.

”În urma alegațiilor apărute in ultimele ore, precizez că nu i-am cerut nici ministrului Răzvan Cuc și nici altcuiva vreodată să încalce legea sau să comită vreun abuz. Atragerea numelui meu într-un scandal creat artificial de o angajată concediată pentru lipsa de competență și neindeplinirea proiectului managerial la care s-a angajat, face parte din bătălia politică și din atacurile subversive la adresa PSD. Cum opozitia care a dărâmat Guvernul nu are nici proiect de țară și nici viziune pentru români, continuă să facă ceea ce stie mai bine: să compromită cu acuzații false și să-și ia aliat o instituție care face dosare penale adversarilor politici”, a scris Ionel Arsene.

Nefiind sponsorizată, postarea a strâns în jumătate de zi puțin peste 100 de aprecieri dar și comentarii de tot felul.

Articolul anterior

Turneu electoral al premierului demis Viorica Dăncilă în zona Moldovei! Județul Neamț NU este pe listă!

Articolul următor

Klaus Iohannis promovează educația, sănătatea și bunăstarea economică

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *