NewsAllert :

Încă 2 medii de 10.00 la Bacalaureatul din Neamț, după rezolvarea contestațiilor

Bărbat accidentat de tren la Trifești! Victima a murit pe loc!

Accident cu 6 victime în intersecția Izvoare cu Mărgineni (Papuc)

APASERV anunță că luni, 6 iulie, OPREȘTE APA în Piatra-Neamț și 4 comune! Iată detaliile!

Situația COVID-19 în Neamț, sâmbătă – 4 iulie! Confirmate 977 persoane, vindecate 832! Iată și alte date importante!

Masca și distanțarea la control! Polițiștii din Neamț au verificat terasele, parcurile, centrele comerciale și obiectivele turistice!

Un individ din Piatra-Neamț și-a snopit în bătaie tatăl, l-a amenințat cu moartea și că dă foc locuinței!

Trupul bărbatului înecat în Siret a fost găsit la 5 kilometri de locul tragediei! Pusese pariu că trece râul înot!

Se întorc furtunile în Neamț! COD ROȘU pentru 3 localități din județ!

Bătaie colectivă cu parii la o stână din Neamț! Patru persoane, între care un copil, au fost rănite!

Descinderi în Neamț într-un dosar de criminalitate organizată! Prejudiciul este de 2,4 milioane lei!

Măsurile Planului Național de Investiții și Relansare Economică al Guvernului PNL, în valoare de 100 miliarde euro

Drama unei tinere din Neamț: tâlhărită și la un pas să fie violată! A fost salvată în ultima clipă!

Cozmanciuc, președinte PNL Neamț: ”De astăzi piaţa gazelor naturale este liberalizată. Românii ar trebui să plătească facturi cu 10-15% mai mici”

Organizația PSD Roznov, propusă spre dizolvare! Se pregătește Ciprian Șerban pentru Primărie sau voturile PSD merg la actualul primar?!

ISSN 2457 - 3973

Arsene – un nou derapaj verbal! L-a făcut indirect ”bou” pe prim-ministrul Ludovic Orban!

Nu mai miră pe nimeni limbajul suburban pe care îl practică, de câteva luni, președintele PSD/CJ Neamț, Ionel Arsene. Derapajele sale se răsfrâng asupra tuturor celor care nu se aliniază ideilor sale, după modelul stalinist ”cine nu este cu noi, este împotriva noastră”.

După ce a atacat un fost ministru al Justiției, și coleg de partid – este vorba de Ana Birchall – acum ”a ridicat” ștacheta la nivelul primului-ministru Ludovic Orban. Indirect, Arsene l-a făcut ”bou” pe premier, folosind o trimitere la o pictură celebră a lui Nicolae Grigorescu – ”Carul cu boi”.

Motivul care a generat reacția suburbană a șefului PSD/CJ Neamț este că prim-ministrul Ludovic Orban a făcut o inspecție în centrul vechi al municipiului București pentru a vedea cum au fost redeschise terasele. Primul-ministru a stat și el la o masă a unei terase, alături de câțiva membri ai Guvernului, și a băut o bere la halbă. Că a făcut bine sau rău, fiecare e liber să judece! Dar ca președinte de CJ și de organizație de partid să ajungi să faci, în public, un prim-ministru ”bou” … înseamnă că ori ai sfătuitori/scriitori care stau prea mult în ”prafuri”, ori atâta poți! Sau ambele!

Dacă acesta este un motiv pentru a face trimitere la ”Carul cu boi” a lui Grigorescu, ”în care lipsește carul”, putem găsi zeci de astfel ”tablouri” și în Neamț, la zilele comunelor unde a participat Ionel Arsene. Dar nu o vom face! Pentru că cine respectă funcțiile în stat, oricât de mari sau mici ar fi ele, nu folosește epitete sau invective la adresa celor care le ocupă! Cu atât mai mult cu cât chiar tu ocupi o funcție importantă în administrația județeană și, indiferent cât ești de contestat, nici un adversar politic nu și-a permis să folosească un astfel de limbaj la adresa ta!

P.S. Și ca să vedeți până unde merge ipocrizia, acum câteva zile Ionel Arsene se ”înclina” și mulțumea pentru ”munca imensă” de învățători, cu ocazia zilei acestora. Oare doamna învățătoare a șefului PSD/CJ Neamț ar putea spune același lucru, acum, când vede ”cum i-a șlefuit personalitatea”?…

Articolul anterior

Locuitorii din Agârcia, la capătul puterilor! Lucrările de 7 milioane de lei de la drum, lăsate în paragină! (foto-galerie)

Articolul următor

Astăzi, Rusaliile. Duminica Cincizecimii sau a Pogorârii Sfântului Duh! Este ziua întemeierii Bisericii creștine!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *