NewsAllert :

Gospodărie lovită de fulger la Bârgăuani. A luat foc!

Accident cu 6 victime încarcerate la Roznov! Un TIR a intrat într-un autoturism! (sâmbătă, 26 septembrie)

Recidivă penală la Roznov, a lui Ionel Ciubotaru?! Sesizare la ANI pentru conflict de interese! Ar fi dat pășunea în concesiune ginerelui!

Mugur Cozmanciuc: ”Sondajele sunt favorabile PNL. Pentru victorie e nevoie de o mobilizare în tot județul!” (document)

A început montarea semafoarelor inteligente în ”intersecția morții” de la Girov

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o fântână din Mărgineni

Mesajul tulburător pentru Ionel Arsene de la un pacient cu COVID, în stare gravă: ”Cum poți minți așa?… Aștept să mă trosnești!”

Peste 250 de incendii s-au produs la gospodării din Neamț, anul acesta! Au murit 9 oameni!

APASERV oprește (iar) apa în Piatra-Neamț, joi – 24 septembrie, pe 26 de străzi!

Jurnaliști de investigație din Iași: ”Comision de 3 milioane euro la Spitalul Covid. Popa si Arsene au batut palma”

Mugur Cozmanciuc(PNL): Construim în Neamț un Centru Național de Sănătate! Pentru sănătatea nemțenilor avem la dispoziție 100 milioane euro

Vorbe, nu fapte! Arsene, în 2017: Spital Județean nou, UPU, 5 heliporturi și centru multifuncțional de sănătate la Poiana Teiului.

Starețul Mănăstirii Petru Vodă, arhimandritul Hariton Negrea, mesaj despre Mugur Cozmanciuc! ”Îl recomand pentru sufletul meu” (video)

Mugur Cozmanciuc: Ca președinte al CJ Neamț, îmi asum să atrag peste 1 miliard de euro pentru dezvoltarea județului

Iluminatul public din Piatra-Neamț va fi modernizat cu fonduri europene

  • 27 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Arsene – un nou derapaj verbal! L-a făcut indirect ”bou” pe prim-ministrul Ludovic Orban!

Nu mai miră pe nimeni limbajul suburban pe care îl practică, de câteva luni, președintele PSD/CJ Neamț, Ionel Arsene. Derapajele sale se răsfrâng asupra tuturor celor care nu se aliniază ideilor sale, după modelul stalinist ”cine nu este cu noi, este împotriva noastră”.

După ce a atacat un fost ministru al Justiției, și coleg de partid – este vorba de Ana Birchall – acum ”a ridicat” ștacheta la nivelul primului-ministru Ludovic Orban. Indirect, Arsene l-a făcut ”bou” pe premier, folosind o trimitere la o pictură celebră a lui Nicolae Grigorescu – ”Carul cu boi”.

Motivul care a generat reacția suburbană a șefului PSD/CJ Neamț este că prim-ministrul Ludovic Orban a făcut o inspecție în centrul vechi al municipiului București pentru a vedea cum au fost redeschise terasele. Primul-ministru a stat și el la o masă a unei terase, alături de câțiva membri ai Guvernului, și a băut o bere la halbă. Că a făcut bine sau rău, fiecare e liber să judece! Dar ca președinte de CJ și de organizație de partid să ajungi să faci, în public, un prim-ministru ”bou” … înseamnă că ori ai sfătuitori/scriitori care stau prea mult în ”prafuri”, ori atâta poți! Sau ambele!

Dacă acesta este un motiv pentru a face trimitere la ”Carul cu boi” a lui Grigorescu, ”în care lipsește carul”, putem găsi zeci de astfel ”tablouri” și în Neamț, la zilele comunelor unde a participat Ionel Arsene. Dar nu o vom face! Pentru că cine respectă funcțiile în stat, oricât de mari sau mici ar fi ele, nu folosește epitete sau invective la adresa celor care le ocupă! Cu atât mai mult cu cât chiar tu ocupi o funcție importantă în administrația județeană și, indiferent cât ești de contestat, nici un adversar politic nu și-a permis să folosească un astfel de limbaj la adresa ta!

P.S. Și ca să vedeți până unde merge ipocrizia, acum câteva zile Ionel Arsene se ”înclina” și mulțumea pentru ”munca imensă” de învățători, cu ocazia zilei acestora. Oare doamna învățătoare a șefului PSD/CJ Neamț ar putea spune același lucru, acum, când vede ”cum i-a șlefuit personalitatea”?…

Articolul anterior

Ciprian Șerban (deputat PSD Neamț): ”Alocația copiilor este un drept, nu o favoare făcută de Orban!”

Articolul următor

Astăzi, Rusaliile. Duminica Cincizecimii sau a Pogorârii Sfântului Duh! Este ziua întemeierii Bisericii creștine!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *