ISSN 2457 - 3973

Astăzi, flash-mob la Curtea Domnească Piatra-Neamț: Zâmbește și îmbrățișează orice copil!

Primăria Piatra-Neamț organizează, astăzi, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, evenimentul ”Caravana Copilăriei”. Manifestările au fost devansate de sâmbătă din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile însă programul orar rămâne neschimbat.

De la ora 12,00, la Curtea Domnească vor fi prezente  personaje îndrăgite de desene animate, minioni şi prințese.

Însă poate cel mai emoționant moment va fi cel pregătit de Asociația ”Născută Înger” care organizează un flash-mob intitulat ”Zâmbește și îmbrățișează orice copil”.

”Este o zi a bucuriei pentru copii da nu trebuie să-i uităm nici pe copiii care, din motive de sănătate, poate că se bucurî mai puțin. Din acest motiv, Asociația ”Născută Înger” se alătură manifestării din acest an cu un  eveniment special, de tip flash-mob. Acțiunea este  organizată în special pentru copiii cu boli grave, în semn de solidaritate dar și pentru a trage un semnal de alarmă în legătură cu faptul că, în România, aproximativ 5.000 de copii suferă de cancer şi anual sunt diagnosticate 500 de cazuri noi”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

La Curtea Domnească vor avea loc spectacole, concursuri interactive dar și alte surprize.

”Va fi o incursiune în lumea artistică prin teatru, dans şi poezie, alături de cele mai îndrăgite personaje din desenele animate”, a mai spus primarul Dragoș Chitic.

Partenerii evenimentului sunt Asociația Născută Inger, Asociația Culturală ”Viva Allegria” și Artis.

Articolul anterior

Cozmanciuc (PNL), către nemțenii din Diaspora: ”Nu uităm umilințele la care ați fost supuși duminică!”

Articolul următor

Polițiștii explică modul în care s-a răsturnat aseară mașina pe Calea Romanului (video)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *