ISSN 2457 - 3973

Astrologul Burfix spune că a fotografiat pe cer chipul părintelui Iustin! Tu vezi ceva? (foto-galerie)

Într-o scrisoare trimisă redacției newsallert.ro, astrologul pietrean Burfix (Ioan Burculeț) continuă seria mărturisilor legate de experiențele pe care le-a avut cu părintele Iustin Pârvu, înainte dar și după trecerea acestuia la cele veșnice. De data aceasta, pietreanul susține că a fotografiat cerul iar așezarea norilor a conturat imaginea chipului părintelui Iustin. Fără să intervenim asupra textului dar mai ales a fotografiilor realizate, vă lăsăm pe dumneavoastră să trageți concluziile.

”Luni, 8 iunie… scrisesem un material cu discutii si dialoguri intre mine si parintele Iustin Parvu de-a lungul timpurilor. Stiam ca la finalul saptamanii avea sa fie praznuirea de doi ani, sambata 13 iunie. Ulterior la nici jumatate de ora, imi era atat de rau, incat am ajuns in spital de unde nu am mai plecat pana sambata.

Nu mai suportam durerile herniei cervicale! Ma rugam la Parintele sa ma ajute din Ceruri, sa nu mai simt durerile. Tratamentul incepuse abia peste doua zile sa isi faca resimtit efectul. Putin cate putin, imi reveneam. Trebuie sa mentionez un aspect important si anume ca biserica din interiorul curtii spitalului imi aducea alinare! In fiecare zi mergeam si citeam acatistul Sf Nectarie pentru ca imi reveneam si ma regaseam in el. Uitam de dureri si unde ma gandeam ca in noaptea invierii eram pe insula Eghina la Sf Nectarie ma rugam la el.
Joi 11 iunie a avut loc un Sf Maslu chiar in Spitalul Judetean si spuneam cuiva, ca sambata, dupa slujba de pomenire a Parintelui Iustin Parvu va ploua! Ceea ce s-a si intamplat! Sambata 13 iunie am reusit cu greu sa ajung la Petru Voda sa ma rog pentru operatie! Stiam si am simtit de acolo de la mormantul Parintelui ca va fi totul in spre binele meu! In Sfanta Biserica cu hramul Arhanghelilor Mihail si Gavril am ingenunchiat si am mai citit o data acatistul Sf  Nectarie. M-am simtit deodata usurat si cum totul avea sa fie solutionat.
Duminica 14 iunie 2015 imediat dupa pranz, am facut aceste fotografii. Totusi nu stiu de ce le-am facut… pentru ca, nu ma uitam atent! Imi era rau, ma gandeam cum sa fac sa imi mai revin din starile de rau… presiunea intracraniana si nu imi dadeam seama ce fotografiez! Insa, aceste fotografii sunt conturate si se vede clar chipul parintelui din 16 iunie 2013, adica momentul urcarii la Ceruri! Comparati fotografiile si veti observa!
Marti dimineata 16 iunie, am plecat spre Bucuresti. Aici au urmat procedurile de internare si ulterior simteam ca joi, nu stiu de ce, voi fi operat.

Echipa fomata din Prof. Dr. Gorgan Mircea Sef Clinica  Neurochirurgie si Dr. Neacsu Angela,  Doctor in Stiinte Medicale, au stabilit procedurile si data interventiei, joi 18 iunie 2015!  

Ininte de operatie, miercuri seara am stat de vorba cu o tanara si mama acesteia, care asteptau un raspuns a doua zi de la domnul profesor. Si uite as aim miez de noapte ii spun fetei: “sa nu te sperii de cancer pentru ca el nu este decat o lectie de viata sit u nu vei fi atat de afectata.” Apoi am scos niste mir si mama fetei spune:’Nu se poate aveti Mir de la parintele iustin si ati venit de acolo! Chiar e o minune ca va aflati aici si ne spuneti atatea!” si a ramas asa ingandurata. Bucuroasa si in acelasi timp ingrijorata! A doua zi dis de dimineta, inainte de a pleca spre operatie, a venit mama fetei si mi-a spus:”ati avut dreptate! Ati avut dreptate! Dar cum ati vazut? Profesorul a spus tumoara galopanta la nivel de creier!”
La Bucuresti totul a decurs bine si m-am simtit protejat de Parintele Iustin!

Acestea sunt pozele din 14 iunie 2015…. trageti singuri concluziile. 
Pentru mine a fost o minune! 17 august 2011 Parintele mi-a spus:” Ioan esti bolnav!” 
Cosmarul s-a terminat joi 18 iunie 2015! O noua viata si o minune pentru mine!”buculet2burculet4burculet1burculet3

Articolul anterior

Zilele municipiului Piatra-Neamț 2015 – chiar a fost ”ediție de colecție”!

Articolul următor

Liviu Harbuz: Avem nevoie urgent de o Strategie Forestieră Națională!

Un comentariu

  • Ferice de tine,omule!!Slava TIE,DOAMNE,pentru ca exiști in noi si între noi.Parinte Iustine ajuta-m-a intru micimea credinței mele.Doamne ajuta!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular