ISSN 2457 - 3973

Au furat 30.000 lei dintr-o mașină din Piatra-Neamț! Polițiștii i-au săltat pe hoți din casă!

În ziua de 19.06.2017 polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, în urma investigaţiilor desfăşurate, au reținut două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt din autoturisme.
Ieri, polițiștii împreună cu luptătorii Serviciului de Acțiuni Speciale Neamţ au efectuat două percheziţii imobiliare şi au pus în executare două mandate de aducere privind doi bărbați de 49 și 50 de ani, din Piatra Neamț, față de care există indicii că ar fi săvârșit infracţiunea de furt din auto, pe raza municipiului Piatra Neamț.
În urma documentării activității infracționale, polițiștii au stabilit că la data de 24.05.2017, unul dintre cei doi ar fi acționat prin spargerea lunetei unui autoturismului ce se afla parcat pe b-dul Traian, din interiorul căruia a sustras o sumă de bani, cealaltă persoană asigurând locul comiterii faptei.
Prejudiciul creat în cauză se ridică la peste 30.000 lei.
Polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, față de cele două persoane, iar în cursul aceleași zile aceștia au fost prezentaţi Judecătoriei Piatra Neamţ, care a dispus arestarea preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi complicitate la furt calificat.

Articolul anterior

Situația romilor din județul Neamț, în atenția Prefecturii

Articolul următor

O femeie din Roman, reținută în cazul traficului internațional de minori! Copiii erau trimiși la furat în Franța!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *