• 9 decembrie 2022

ISSN 2457 - 3973

Aurelia Simionică participă la ultima ședință a PSD Piatra Neamț! Cu cine pleacă apoi la UNPR?

Aurelia Simionică va participa, luni, de la ora 17.30, la ultima ședință a sa în cadrul Biroului Politic Municipal al PSD Piatra Neamț. După 12 ani de activitate în partid, dintre care ultimii cinci ani și jumătate în funcția de președintă a organizației municipale, Aurelia Simionică își va lua ”la revedere” de la foștii colegi de partid.

”Trebuie să predau și baza de date, documentele și să îmi iau rămas bun de la foștii colegi, așa este normal”, a declarat, pentru newsallert.ro, Aurelia Simionică.

Deocamdată nu se știe cine va prelua funcția de președinte interimar al filialei PSD Piatra Neamț. Ar putea fi actualul președinte executiv, consilierul municipal Neculai Timaru. Există voci care spun că și acesta o va urma pe Aurelia Simionică.

Cel mai probabil, ședința de astăzi va lămuri, măcar parțial, zvonurile potrivit cărora mai mulți membri ai biroului politic municipal și structurile din subordine vor pleca alături de Aurelia Simionică în UNPR. Pentru că, la finalul ședinței, Aurelia Simionică este așteptată la sediul UNPR Neamț pentru a semna adeziunea și totodată pentru a prelua conducerea organizației municipale concomitent cu desemnarea sa ca și candidat la funcția de primar al municipiului Piatra Neamț.

PSD Piatra Neamț numără circa 3.500 de membri și are 6 consilieri municipali. Cel puțin acestea sunt cifrele oficiale înainte de ora 17.30.

Articolul anterior

Unde şi când se opreşte apa: miercuri la Piatra Neamţ şi Târgu Neamţ, joi la Roman

Articolul următor

Dragoș Chitic: Creditele totale ale Primăriei sunt de 45 milioane euro. Avem bani și pentru plata ratelor și pentru investiții!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *