ISSN 2457 - 3973

Autorul crimei duble de la Girov riscă închisoare pe viață!

Valentin Chiuaru (20 ani) din Girov riscă închisoarea pe viață pentru dubla crimă comisă la începutul lunii iunie. Individul și-a recunoscut faptele în timp ce era anchetat, în stare de arest preventiv, pentru o tentativă de omor comisă asupra unei bătrâne din Girov. În luna martie intrase peste aceasta în casă pentru a o tâlhări și a bătut-o fără milă. A fost arestat pentru această faptă pe 11 iunie și pas cu pas, procurorul de caz a ajuns pe firul crimei de la Girov. Așa a recunoscut Chiuaru că el i-a ucis pe cei doi soți după ce i-a bătut cu un par. Criminalul a plecat de la cârciumă cu gândul să violeze o femeie din sat pe care o știa singură. A greșit casa și a intrat peste cei doi bătrâni. Mai întâi l-a lăsat lat pe bărbat cu bâta cu care era înarmat, apoi pe femeie. Deși o omorâse, Chiuaru a vrut să o și violeze dar a fost prea beat ca să își ducă planul diabolic la sfârșit. Apoi a plecat liniștit acasă.

Cei doi soți din Girov au fost descoperiți morți pe8 iunie, de o vecină care se alarmase că nu i-a mai văzut de câteva zile. Crima s-a produs în noaptea de 3 spre 4 iunie.

 

 

Articolul anterior

Istoria lumii s-a schimbat acum 74 ani de la Piatra-Neamț! ”Ostaşi, vă ordon: Treceţi Prutul!”

Articolul următor

Cine sunt președinții ALDE Neamț?

Un comentariu

  • Buna ziua , daca nu se vor aplica masuri legale maxime de pedeapsa ne vom pierde parintii fara nici o vina , aceste persoane nu trebuiesc sa scape usor .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular