NewsAllert :

  • 8 decembrie 2023

ISSN 2457 - 3973

Autorul unei spargeri dintr-o casă, cu un prejudiciu de 125.000 lei, prins de poliţiştii din Neamţ

Autorul unei spargeri dintr-o casă din localitatea Văleni, cu un prejudiciu de 125.000 lei, a fost prins de poliţiştii din Neamţ.

Acesta este un bărbat în vârstă de 48 ani, vecin cu victima.

„Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați, de către o femeie în vârstă de 58 ani, din Văleni, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în imobilul fiului ei și au sustras mai multe bunuri. Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 22:30, persoane necunoscute ar fi pătruns fără drept în curtea unui imobil din localitatea Văleni, iar prin forțarea unei ferestre ar fi pătruns în interiorul acestuia, de unde ar fi sustras o sumă de bani, mai multe bijuterii, un ceas, un telefon mobil, un saxofon și alte bunuri, cauzând un prejudiciu reclamat de 125.000 lei. La data de 25 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman și cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Neamț au efectuat o percheziție domiciliară, la imobilul unui bărbat de 48 de ani, din localitatea Văleni, bănuit de comiterea faptei, fiind identificate mai multe dintre bunurile sustrase la data de 19 septembrie a.c.”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Aproximativ 70% din prejudiciul produs a fost recuperat de polițiști și predat persoanei vătămate.

În urma administrării materialului probator, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Articolul anterior

Întrerupere temporară furnizare apă pe strada Raza Soarelui din sat Scăricica – comuna Alexandru cel Bun

Articolul următor

Întrerupere temporară furnizare apă în comuna Agapia

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *