NewsAllert :

Iată după ce scenariu funcționeaza FIECARE ȘCOALĂ DIN NEAMȚ începând din 2 noiembrie 2020

Au fost prinși hoții care au spart sediul PNL Neamț

Decizie cu privire la cursurile școlare din Piatra-Neamț, Bicaz și 3 comune, începând din 2 noiembrie!

Piatra-Neamț, Gârcina, Girov, Dochia și satul Bistrița ar putea rămâne FĂRĂ APĂ pe 3 noiembrie

PSD Piatra-Neamț acuză: ”Pentru PNL, școala e doar o secție de vot!”

Iată cum arată noii consilieri ai municipiului Piatra-Neamț! Foto de la depunerea jurământului!

Încă 2 localități din Neamț au intrat în ZONA ROȘIE! La Piatra-Neamț crește incidența cazurilor! Lista pe fiecare localitate! (joi, 28 octombrie)

Spitalul Județean Neamț are un nou manager începând de miercuri, 28 octombrie

Prim-ministrul Ludovic Orban vine la învestirea primarilor de Piatra-Neamț, Roman și Roznov

Mașina răsturnată între Dobreni și Bodești! Două persoane au fost rănite!

Îl cunoașteți? Polițiștii din Neamț l-au dat în urmărire națională!

Primul Muzeu al Colectivizării din România se deschide în județul Neamț

Iată când își intră ”în pâine” noii primari și consilieri, dar și președintele CJ Neamț! Lista pe fiecare oraș și comună din județ!

Două orașe și 3 comune din Neamț sunt tot în Zona Roșie! Situația pe fiecare localitate – luni, 26 octombrie!

Iată ce restricții intră în vigoare de duminică seara (25 octombrie) în Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina

  • 30 octombrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Avertismentul deputatului Mugur Cozmanciuc pentru parlamentarii PSD Neamț: ”Dacă vor binele acestui județ…”

Președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc, a lansat un apel cu valoare de avertisment pentru toți parlamentarii PSD Neamț.

Cozmanciuc le-a solicitat să fie prezenți în sala de plen a Parlamentului în momentul în care va fi votat Guvernul PNL și să îl voteze.

”Vreau să fac un apel pentru toți parlamentarii din Neamț: să meargă, în momentul în care se va vota guvernul PNL, la ședință. Să voteze guvernul PNL dacă își doresc cu adevărat o autostradă, un spital regional pentru Moldova. Orice formă de boicot va arătat că nu își doresc dezvoltarea acestui județ. Știm ce culoare politică are guvernul actual și nu cred că s-a văzut un metru de autostradă în Neamț sau la Iași spitalul regional! Așa cum le-am solicitat să voteze moțiunea, sper că acum în al 12-lea ceas să meargă la vot în Parlamentul României când va fi supus la vot Guvernul să arate că le pasă de nemțeni! Noul Guvern va avea ca principal obiectiv demararea lucrărilor pentru autostrada Moldovei și a spitalului regional! Pentru că suntem în campanie vreau să transmit o linie de mesaj: Tandemul Guvern președinte este important să fie de aceeași culoare politică pentru a face lucrurile pentru județul Neamț, pentru Moldova! Eu cred cu siguranță că va trece Guvernul PNL, iar cei care vor să boicoteze acum își fac singuri rău, pentru că la un al doilea tur de vot – vor vota orice ar fi”, a declarat, duminică, președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc.

Europarlamentarul liberal Siegfried Mureșan a solicitat la rândul său tuturor parlamentarilor să susțină prin vot Guvernul PNL.

”PSD-ul e în stare să ne închidă pe toți în casă doar ca să nu votăm împotriva lor. Singur, președintele Iohannis a reușit multe, dar cred că poate face mai multe alături de un guvern liberal. Apelul nostru către colegii din alte partide este să voteze guvernul PNL, să o scoatem pe Viorica Dăncilă de la Guvernul Victoria. Orice zi în care Dăncilă este la Palatul Victoria este un risc pentru fiecare român, pentru bunăstarea lor (ei decid cu privire la bugetul de stat, iar bugetul de stat este jumătate din salariul fiecărui român! Așa cum am promis vom obține fonduri europene pentru anveloparea a 500.000 de apartamente, pentru extinderea rețelei de gaz până în 2024”, a declarat, la Piatra-Neamț, europarlamentarul liberal Siegfried Mureșan.

 

Articolul anterior

Klaus Iohannis, alături de românii din Diaspora. Ce le-a transmis acestora

Articolul următor

Anunțul făcut de PNL Neamț despre sistemul bugetar! Ce se întâmplă cu salariile din mediul privat?!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *