ISSN 2457 - 3973

Avertismentul lui Mugur Cozmanciuc pentru PSD Neamț

Președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc a transmis, miercuri, un avertisment către conducerea PSD Neamț să respecte legea pentru că altfel va suporta consecințe.

Avertismentul parlamentarului nemțean se referă la semnalele potrivit cărora PSD Neamț se pregătește să influențeze, prin metode ilegale, rezultatul votului la alegerile prezidențiale de duminică, 24 noiembrie 2019.

Mugur Cozmanciuc susține că tentativele de influențare și manipulare a cetățenilor de către PSD Neamț sunt imorale și ilegale.

Regret să aud că cei de la PSD Neamț nu s-au împăcat cu ideea că nemțenii au votat în primul tur pentru victoria candidatului Klaus Iohannis. Drept urmare pun la cale acțiuni de influențare a votului de duminică, 24 noiembrie. Le transmit să se oprească ACUM! Dincolo de faptul că aceste acțiuni nu sunt legale, ar trebui să le arate nemțenilor că îi respectă și nu au de gând să îi manipuleze. Totodată, fac un apel către cetățeni. Dacă asistă la săvârșirea unei fapte penale, să sesizeze de urgență primul echipaj de poliție (inclusiv la 112) sau să intre în prima secție de poliție sau parchet și să redacteze o plângere (dacă sunt vătămați de infracțiune) sau un denunț (dacă cunosc despre o infracțiune)”, a declarat liderul PNL Neamț.

Totodată, deputatul Mugur Cozmanciuc îi invită pe nemțeni să participe duminică, 24 noiembrie, la vot, în număr cât mai mare.

Stimați nemțeni duminică vă aștept la vot. Așa cum a spus și președintele Klaus Iohannis: Alegătorul, cu ștampila de vot în mână, este adevăratul erou al alegerilor! Voi sunteți eroii. Vă invit duminică să vă implicați, să votați pentru o Românie Normală, pentru respect, pentru dezvoltare”, a mai spus parlamentarul liberal.

Interesant este că declarația deputatului Mugur Cozmanciuc pentru PSD Neamț nu conține, deocamdată, date concrete ci este mai degrabă avertisment ”prietenește” înainte de un pas concret către instituțiile statului.

Iar Cozmanciuc nu vorbește doar ca să se afle în treabă ci, mai mult ca sigur, are și probe.

Ne aducem aminte, spre exemplu, episodul cu doctorul Codruț Munteanu, directorul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, care a venit la sediul PNL Neamț pentru a se plânge că este forțat de conducerea PSD Neamț/CJ Neamț să acționeze politic.

La vremea respectivă, PSD Neamț a negat aceste aspecte însă la câteva zile distanță a apărut un interviu video cu doctorul Codruț Munteanu care a confirmat, încă odată, cele afirmate.

Read Previous

ALERTĂ Miercuri, 20 noiembrie, se oprește apa în aproape tot municipiul Piatra-Neamț până la miezul nopții

Read Next

Noi victime în Neamț prin metoda ”Accidentul”! Rețea din Penitenciarul Iași!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *