ISSN 2457 - 3973

Am avut dreptate! Cătălin Drăgușanu s-a înscris în PNL Neamț! Va candida la parlamentare!

Așa cum anunțam în exclusivitate în newsallert.ro pe 7 octombrie, deputatul Cătălin Drăgușanu s-a înscris în PNL Neamț. Biroul Permanent Județean a validat, duminică seara, adeziunea sa în PNL.

Așadar, parlamentarul se alătură grupului liberal din Camera Deputaților și va fi unul dintre pionii principali din campania electorală pentru alegerile parlamentare. Cătălin Drăgușanu a declarat pentru newsallert.ro că va face echipă în PNL Neamț indiferent dacă va fi sau nu pe lista de candidați. Putem spune însă că acesta va ocupa o poziție semi-eligibilă pe lista pentru Camera Deputaților.

”Nu cred că se aștepta cineva ca odată cu excluderea mea din ALDE să fiu exclus și din viața politică. Am analizat foarte bine spectrul politic local și am ajuns la concluzia că PNL este partidul care poate asigura echilibrul politic. Am fost plăcut surprins de primirea mea în PNL și le mulțumesc colegilor pentru acest lucru. Mugur Cozmanciuc este un lider în adevăratul sens al cuvântului și am observat abia acum acest lucru pentru că nu am avut ocazia. E adevărat că îmi doresc și eu să candideze la alegerile parlamentare, mai sunt și alți colegi care vor să candideze, dar nu eu voi hotărî dacă voi candida sau nu. Indiferent de acest lucru, voi face echipă în PNL Neamț”, a declarat deputatul Cătălin Drăgușanu.

Parlamentarul va fi angrenat în campania electorală în zona municipiului Piatra Neamț unde deține un capital electoral important. La alegerile locale din această vară, Drăgușanu a obținut peste 4.800 de voturi în municipiul Piatra Neamț.

Articolul anterior

Peste 300 de nemțeni așteaptă să depună dosare prin ”Casa verde”! Mulți au stat peste noapte la APM Neamț!

Articolul următor

Cinci șoferi au fost de polițiștii nemțeni conducând sub influența băuturilor alcoolice

Un comentariu

  • iata o tanara speranta s-a plimbat deja la 3 partide.a luat un pc semnificativ la nivel judetean cu consilieri judeteni, vicepresedinte,presedinte comisie juridica apoi dupa venirea lui dragusanu s-a muiat.noroc cu pnl si psd care au cuagulat in USL si a facut din dragusanu un vector politic.daca era mai atent psd putea lua primaria p.neamt prin dragusanu.atunci de la psd s-a muiat munteanu care nu putea(nu il lasa inima ) sa-l bata pe stefan.premiu de consolare pentru dragusanu liste parlamentare.asa a ajuns dragusanu parlamentar.de atunci a ramas apropiat de munteanu care devenise si modelul sau politic.elev sarguincios si cu battista la el a fost prezent la ore in parlament a notat totul dar nu a facut nimic semnificativ pentru colegiu.devenise visator si se pricepea la toate.nu a dorit niciodata sa coboare in terenul de joc si a stat pe ultimul rand in peluza.alaturi de asaftei nu a reusit nimic.asaftei este omul practic si luptator.nu sta deoparte pentru a nu-si murdari costumul.evident dragusanu nu a putut face fata ritmului lui asaftei si nici experienta de viata nu are.acum elevul silitor a schimbat clasa unde colegii nu se bat si nici nu-l imbrancesc.daca nu ii convine clasa mielusel cauta alta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *