ISSN 2457 - 3973

Bărbat din Piatra-Neamţ, găsit înecat în râul Bistriţa, la Dumbrava Roşie

Un bărbat în vârstă de 70 ani, din Piatra-Neamţ, a fost găsit decedat, joi, în albia râului Bistriţa, pe raza localităţii Cut – comuna Dumbrava Roşie.

La faţa locului au venit pompierii din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț cu o autospecială complexă pentru intervenție, o barcă și o ambulanță SMURD.

„Pompierii au acționat pentru scoaterea trupului unui bărbat în vârstă de 70 ani ce nu prezenta semne vitale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, sergentul major Clarisa Jinga.

Echipajul de poliție deplasat la fața locului a constatat că persoana decedată este un bărbat în vârstă de 70 de ani, din Piatra-Neamț, care nu figura ca dispărut.

„În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acesteia, nu au fost identificate urme vizibile de violență. Corpul acesteia urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamţ pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Articolul anterior

O tânără din Târgu-Neamț ar fi încercat să se sinucidă într-un accident rutier

Articolul următor

Bărbat din Republica Moldova, depistat de poliţiştii de imigrări lucrând ilegal în Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.