ISSN 2457 - 3973

Bărbat în stop-cardiorespirator la Petru Vodă după ce s-a răsturnat cu tractorul

UPDATE

Bărbatul care s-a răsturnat cu tractorul la Petru Vodă a decedat, potrivit IPJ Neamț.

„Astăzi, în jurul orei 15.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați despre faptul că în localitatea Poiana Teiului, pe un teren proprietate privată, s-a răsturnat un tractor, conducătorul acestuia fiind inconștient. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, stabilind că un bărbat de 45 de ani din localitate conducea un tractor pe un teren în rampă, moment în care utilajul s-ar fi răsturnat, iar bărbatul ar fi fost prins sub tractor. În urma evenimentului, a rezultat decesul bărbatului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamt, subcomisarul Ramona Ciofu.

Polițiștii au întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru a stabili, cu exactitate, împrejurările în care s-a produs evenimentul.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un bărbat în vârstă de 45 ani este în stop-cardiorespirator după ce s-a răsturnat cu tractorul în localitatea Petru Vodă – comuna Poiana Teiului.

„Victima este resuscitată dar deocamdată nu a răspuns manevrelor”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Când au sosit la faţa locului, paramedicii au găsit bărbatul în afara tractorului.

Poliţiştii se află la faţa locului şi vor efectua cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Articolul anterior

O româncă a cerut medicilor să-i scoată din corp vaccinul anti-COVID

Articolul următor

Percheziţii în Piatra-Neamţ. Tânăr reţinut pentru furturi din societăţi comerciale şi garaje.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.