ISSN 2457 - 3973

Bărbatul de 40 ani care a murit pe terenul de sport era poliţist în cadrul IPJ Neamţ

Bărbatul în vârstă de 40 ani care a murit, marţi (12 septepmbrie), pe terenul de sport din Parcul municipal Roman era poliţist în cadrul IPJ Neamţ.

Conducerea instituţiei a transmis astăzi un mesaj de condoleanţe:

Vestea tragică a plecării timpurii a colegului nostru, agent principal de poliție Mineață Marius Lucian, ne-a lăsat pe toți îndurerați.

În aceste momente dificile, cu profundă tristețe și durere, Inspectoratul de Poliție Județean Neamț transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate.

Nu a fost doar un coleg, ci și un prieten de nădejde și un membru valoros al familiei Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Va rămâne mereu în amintirea noastră, iar munca sa în slujba legii și a comunității va fi apreciată și respectată întotdeauna.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”.

Reamintim că marţi seara, poliţistul care juca fotbal pe terenul de sport al Parcului municipal din Roman a căzut inconştient.

Paramedicii sosiţi la faţa locului au început manevrele de resuscitare care au continuat şi pe parcursul transportului la Centrul de Primiri Urgenţe Roman.

În ciuda eforturilor medicilor, a fost declarat decesul.

Articolul anterior

Deputatul Mugur Cozmanciuc: 212.000 elevi vor beneficia de transport sigur, modern şi sustenabil

Articolul următor

Întrerupere temporară furnizare apă pe străzile Mihai Eminescu, Rodnei, Lt. Drăghiescu și Piața Mihail Kogălniceanu din Piatra-Neamţ

Un comentariu

  • A fost sau nu a fost vaccinat in pandemie?Astea interesează foarte mult pe cititori și chiar ma surprinde faptul că în pandemie,la statistici se dădeau in fiecare zi Nr de decese din care câți erau vaccinați și câți nu erau,iar acum,la astfel de cazuri,tot mai numeroase de la pandemie încoace,nu scrie nimeni daca era sau nu era vaccinată.Ca numai așa putem trage și noi o concluzie daca vaccinul a fost sau nu eficient sau care sunt cu adevărat riscurile lui.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular